Ha valaki megszerezte a bankkártyám adatait és paypallal ellopott róla pénz?
Figyelt kérdés
...a bankom segítségével ki lehet deríteni hogy ki volt az???
A paypal címér megtudni legalább? vagy ip címet vagy valamit...?
2014. máj. 3. 17:28
11/11 anonim válasza:
Nem értek hozzá, de Paypal-os fizetéshez elegek csak a kártyán levő adatok, én eddig csak kizárólag így vásároltam és regisztráltam. Amit kértek: kártyaszám (rajta van), neved (minimum az aláírásod rajta van), a kártya hátulján levő számsor utolsó 3 száma (rajta van), a kártya lejáratának időpontja (rajta van). Szóval elég csak a kártya adatait megszerezni, hogy valaki a te nevedben vásároljon. Egyből el is gondolkodtam, hogy akkor akárki aki lenyúlná az adataimat, tudna a nevemben vásárolni, de azért nem tudna, mert ahogy megkapom a fizut egyből kiveszem az összeset pont ezért, a kp a tuti, amíg a banknál van a lóvé addig a banké, nem az enyém, szerintem. Ha meg rendelni akarok valamit pont annyit rakok vissza, amennyi a cucc ára plusz posta plusz 1000ft hogy tuti legyen, és ezt rögtön a rendelés előtt, hogy esélyük se legyen lenyúlni a lóvét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!