Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nem szomorú, hogy mondjuk 50...

Nem szomorú, hogy mondjuk 50 éve azért kellett volna távoznia egy cégvezetőnek, mert támogatta a melegházasságot, ma pedig azért kell távoznia, mert nem támogatja?

Figyelt kérdés

Mindkettő rossz. Mikor élhetünk egy olyan világban, ahol az embert az üzleti életben nem ezek alapján ítélik meg?

Másik: Ilyen szerinted Magyarországra is be fog gyűrűzni?

[link]

2014. ápr. 30. 08:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Akkor miért írtad azt: "A homoszexualitással van a baj nem a felvonulással."?
2014. máj. 1. 07:18
 12/14 anonim ***** válasza:
Azt én írtam. Normális emberek megvetik az ilyesféle fajtalankodást sajnálom hogy te nem.
2014. máj. 1. 08:57
 13/14 anonim ***** válasza:
Jól megvagyok a sajnálatod nélkül is köszönöm szépen.
2014. máj. 1. 09:23
 14/14 MrPifta ***** válasza:

"Nem hálószobai szokás, márpedig a szexualitás elsősorban az."

Hálószobai szokás lenne az, hogy együtt szeretnék élni egy férfival, minden tőlem telhetőt megtenni a boldogságáért, és szeretném, ha az ismerőseim is tudják, ki tesz engem boldoggá? És nem csak akkor a barátom, amikor meg..., hanem akkor is, amikor elkísérem az orvoshoz vagy befizetem a számláit! Ha két 2 ember között csak a szex az egyetlen kapcsolat, ott már rég megette a fene az egészet. Ha te máshogy gondolod, az a te kapcsolatodról mond el sok mindent, nem az enyémről.

2014. máj. 3. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!