Otthonról végezhető munka?
20 éves egyetemista lány vagyok. Tudnátok esetleg olyan otthoni munkákat mondani, ahol kötetlen a munkaidő, tehát nem kell mindig a gép előtt ülni? Kerestem neten, de sajnos nem tudom, h melyik megbízható és melyik nem, ezért inkább a személyes tapasztalatok érdekelnének.
Előre is köszönöm.
Csak annyit javasolnék, hogyha találsz is ilyet, mindenképp olvass utána.
Egyszer befürödtem egy ilyen munkával. Hirdették a neten, hogy 600 ft "belépési díj" ellenében küldi a további infókat...
Elutaltam a 600 ft-t, majd jött a válasz, kissé rizsa szövegben, hogy a "munka", annyi lenne, hogy hirdetéseket kell feladni, és beszedegetni mindenkitől ezt a 600 ft-ot...
Én nem vállaltam el.
Milliárdos lehet úgy, ha van egy laptopo-d, én az asztali számítógépet preferálom, meg egy széked.
+ természetesen sok eszed ehhez :)
Nem lenne elég ehhez az egész GYIK helye, hogy felsoroljam hányan milliomosok úgy, hogy otthonról indítottak egy weblapot, webáruházat...
Az Oriflame kozmetikumok népszerűsítése,rendelés felvétel.
Andi,szépségtanácsadó
Gratulálok, hogy 14%-ot kapott a válaszom! Ennyi az esze az itt lévőknek.
Tudom, a magyar parasztok szerint csak a gyárban robotolva lehet pénzt keresni!
De egyet mondok, ahova most írtok ez is online vállalkozás, és a tulaja dúskál a pénzben
De ez nem jut el az agyatokig, de addig jó, míg nem tudjátok az internet mire képest ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!