Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mondanátok olyan munkákat,...

Mondanátok olyan munkákat, lehetőségeket amiket otthonról csinálhatok? Nem ilyen átverésekre gondolok.

Figyelt kérdés
Most végzek a suliban. Ha sikerül a vizsga akkor web-programozói végzettségem lesz. Bármilyen munka érdekelne amit otthonról tudok majd végezni, amiben magamat "irányíthatom". Diákmunkákban sokat melóztam és rühellem a "csicskáztatást". Olyan munkát szeretnék amiben a magam ura lehetek.

2012. máj. 10. 19:57
 1/9 anonim ***** válasza:
A saját vállalkozások legtöbbjét irányíthatod a saját otthonodból. Ha alkalmazott vagy, akkor pedig csak helyrajzi kérdés, hogy otthon vagy irodában dolgozol, attól még nem leszel a magad ura, hogy nem kell a munkahelyre bemenned.
2012. máj. 10. 20:01
 2/9 A kérdező kommentje:
igen én is vállalkozásban gondolkoztam, csak nem tudom, hogy mi lenne a legjobb...:S ami talán nem is csődölne be hamar... pénz is kell az induláshoz...és amihez nem kellene olyan nagyon sok...
2012. máj. 10. 20:12
 3/9 anonim ***** válasza:

IFF?

Egyébként gondoltál már arra hogy web-programozóként dolgozz? A befektetendő összeg szinte nulla, ha találsz megbízót, talán rá tudod beszélni a megbízási szerződésre, és akkor nem kell minden hónapban befizetned a járulékot.

2012. máj. 10. 21:55
 4/9 anonim ***** válasza:
ha web-programozóként még ilyen kérdésed van, akkor sehogy. Menj diákmunkát végezni.
2012. máj. 11. 12:54
 5/9 A kérdező kommentje:
még nincs meg a web-programozói végzettségem, ha meglesz akkor se hiszem hogy egy nagyobb céghez felvennének, ahhoz még több tudás kell és több idő...
2012. máj. 11. 13:44
 6/9 anonim ***** válasza:
a nagy cégeken kívül is van élet.
2012. máj. 11. 15:08
 7/9 anonim ***** válasza:
Főleg hogy úgy sokkal jobb árat tudsz ajánlani, nem megy pénz az irodára, a főnökre és az esetleges semmittevő kollégákra a pénz. Akkor dolgozol amikor akarsz, szabadon kiélheted a kreativitásodat.
2012. máj. 11. 21:37
 8/9 A kérdező kommentje:
igen, ez így mind jó és szép. Akkor már csak ügyfelek kellenek majd, meg még jobban elsajátítani a tudást...:) köszönöm az ötleteket..
2012. máj. 11. 22:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Magad ura lehetsz teljesen, ha otthonról tőzsdézel (trading). Bár ehhez alaptőke is kell és tanulás. Nézd, én programozó vagyok. Amit a suliban tanulsz az egy alap. Azzal nemsok semmi munkát fogsz úgy kapni, hogy aztán beinduljon egy folyamat (ajánlások). Rengeteget kell még tapasztalnod, kódolnod, 'szívnod'. Alapvetően egy egyéni útról beszélünk, s pont ez az a terület, ahol hiába lobogtatod a végzettségedről szóló papírt, amennyiben egy rádbízott feladatot nem tudsz megoldani, akár egyénileg, akár csapatban. Mert kibukik. Nincs sumák. Nem rossz az irány, ha kitartó vagy: távmunkában külföldre dolgozni jó dolog. Jó pénz, nem kell munkahelyre utazgatni. Viszont a szociális kapcsolatokra nagyon ügyelni kell.
2012. júl. 12. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!