Hogy lehetne ebből több pénzem?
A másodiknak köszönöm a választ.
Kedves harmadik rossz az aki rosszra gondol! Csak hogy értsd: az elmúlt 2 évben volt jobb munkám ami alatt el tudtam rakni ezt az összeget. Most pedig vagy elszórakozom vagy megpróbálok kihozni belőle többet! Amugy kértem,hogy értelmes használható válszokat írjatok. Nem értem ebben mi a bonyolult?!
20:16
Te meg használhatnád az oldal keresőfunkcióját. Napi szinten kérdeznek ilyet másik, és azok sem kapnak normális választ.
Bár nem is értem, hogy egy noname oldalon, hogy is reménykedhet bárki építő jellegű válaszba???
Ha nekem lenne egy lehetőségem, amivel jobb % ot érnék el biztonságosan mint a bankok, akkor hülye lennék megosztani azt!
Az meg megint csak nem építőjellegű válasz, hogy nyisd ezt meg azt, vegyél amazt és add el drágán.
Szóval ezek a kérdések alapból trollcsemegék!!
A legjobb tanácsom az, hogy vigyázz a rossz tanácsokkal. De NAGYON!
Miért nem választasz valamilyen bevett megoldást, mint a befektetési alap? Azt hiszed, van sokkal jobb? Bízz meg egy független tanácsadót, aki pénzért (!) dolgozik, és válasszátok ki a legmegfelelőbb lehetőséget. Ennyi.
Veszel egy üres telket, telepítesz rá egy kisebb SMARAGDFA erdőt
(kisebb telekre engedély se kell talán)
8 év alatt megnő a fa, kivágatod ipari fának, minimális hulladék meg tűzifának el lehet adni.
8 év alatt kb +150%-os profit. 3-szor lehet tarvágni úgy hogy visszanő, tehát 16,24 év múlva a profit megvan újabb befektetés nélkül,
Smaragdfa a jelenleg piacon kapható LEGGYORSABBAN növő ipari fája, Fajtanemesített hibrid és Budapesten kapható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!