Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy lehetne ebből több pénzem?

Hogy lehetne ebből több pénzem?

Figyelt kérdés
"pénzzel lehet pénzt keresni?" 1.5 millio ft-om hogy tudnám növelni? Ha bankba teszem: 5% nyereség+[infláció+költségek]= kb.semmivel. Ötleteket kérek milyen lehetőségek vannak még amivel gyarapithatnám ezt az összeget. Nyilván olyan használható ötleteket várok amivel nincs veszitenivalód ha megosztod velem.

2014. ápr. 26. 18:41
 1/9 anonim ***** válasza:
63%
Tedd fel a pirosra!
2014. ápr. 26. 18:41
 2/9 anonim ***** válasza:
20%
Több éves tanulás, gyakorlás => forex. Ebből meg is tudnál élni így már. Persze alkalmasnak kell rá lenned. Kezdhetsz pókerbe is, az mégtöbbet hozhat. De ha ezek nem a te világod, akkor nem tudom. Vállalkozni szoktak még, de ahhoz stabil ismeretségek kellenek az adott területen, hogy ne golyózzanak ki.
2014. ápr. 26. 19:04
 3/9 anonim ***** válasza:
4%
Küld el, majd megforgatom! :D (nem igen dolgoztál + érte! ...
2014. ápr. 26. 19:06
 4/9 A kérdező kommentje:

A másodiknak köszönöm a választ.

Kedves harmadik rossz az aki rosszra gondol! Csak hogy értsd: az elmúlt 2 évben volt jobb munkám ami alatt el tudtam rakni ezt az összeget. Most pedig vagy elszórakozom vagy megpróbálok kihozni belőle többet! Amugy kértem,hogy értelmes használható válszokat írjatok. Nem értem ebben mi a bonyolult?!

2014. ápr. 26. 20:16
 5/9 anonim ***** válasza:
22%

20:16

Te meg használhatnád az oldal keresőfunkcióját. Napi szinten kérdeznek ilyet másik, és azok sem kapnak normális választ.

Bár nem is értem, hogy egy noname oldalon, hogy is reménykedhet bárki építő jellegű válaszba???

Ha nekem lenne egy lehetőségem, amivel jobb % ot érnék el biztonságosan mint a bankok, akkor hülye lennék megosztani azt!

Az meg megint csak nem építőjellegű válasz, hogy nyisd ezt meg azt, vegyél amazt és add el drágán.

Szóval ezek a kérdések alapból trollcsemegék!!

2014. ápr. 26. 21:10
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
En a helyedbe bankba nem nagyon raknam a penzt mert azon csak ok keresenek igazan nem pedig te!!! :) A lenyeget mar tudod te is ahoz, hogy penzt csinalj elotte mindenkepp kell 1 kis penzt koltened legyen szo akarmirol rajtad mulik, hogy mennyit hozol ki belolle! En most kezdtem bele egy vallalkozasba nem kell hozza nagy toke de eleg jo penzt lehet vele keresni! 9 fele keppen tudsz penzt csinalni. De nem szeretnek itt le vazolni egy egesz uzleti tervet mert eleg hosszu lenne :) Ha esetleg erdekel irj privatba!
2014. ápr. 26. 21:56
 7/9 anonim ***** válasza:

A legjobb tanácsom az, hogy vigyázz a rossz tanácsokkal. De NAGYON!

Miért nem választasz valamilyen bevett megoldást, mint a befektetési alap? Azt hiszed, van sokkal jobb? Bízz meg egy független tanácsadót, aki pénzért (!) dolgozik, és válasszátok ki a legmegfelelőbb lehetőséget. Ennyi.

2014. ápr. 27. 08:45
 8/9 anonim válasza:

Veszel egy üres telket, telepítesz rá egy kisebb SMARAGDFA erdőt

[link]

(kisebb telekre engedély se kell talán)

8 év alatt megnő a fa, kivágatod ipari fának, minimális hulladék meg tűzifának el lehet adni.

8 év alatt kb +150%-os profit. 3-szor lehet tarvágni úgy hogy visszanő, tehát 16,24 év múlva a profit megvan újabb befektetés nélkül,

Smaragdfa a jelenleg piacon kapható LEGGYORSABBAN növő ipari fája, Fajtanemesített hibrid és Budapesten kapható.

2014. ápr. 30. 21:50
 9/9 egy újabb válaszoló ***** válasza:
Plotinus, Concorde Columbus, Rubicon. Részvény alapok. 10-20%-ot nőnek egy évben, persze bukni is lehet vele...
2014. ápr. 30. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!