Minden összegből ki lehet jönni...valahogy. Ez szerintem nem vészes ha más fix fizetnivalótok nincsen, élnek sokkal kevesebb pénzből is emberek. Ha nincs más lehetőségetek szerintem érdemes megpróbálni, ha csak kényelmi szempontból mennétek albérletre én lebeszélnélek, inkább tegyétek félre azt a pénzt, jobban jártok. Kicsit talán kényelmetlen szülőkkel élni pl, de lehet hogy okosabb döntés. De persze nem tudok sokat mondani így látatlanban, vannak-e szülők, milyen a kapcsolat köztetek, stb. De megkérdezhetem hogy ha 4 hónapos a pici akkor hogyhogy gyesen vagy? Nem járna tgyás vagy gyed?
2014. ápr. 24. 11:55
2/4 A kérdező kommentje:
Nem jár 2013januárig volt egy munkahelyem,de onnan eljöttem és mire lett volna másik terhes lettem,aztán nem tudtam dolgozni mert bekerültem a kórházba és utána meg nem vettek fel sehova terhesen.
Nem kényelmi szempontból megyünk el hanem nem jövünk ki egymással,a férjemet gyűlölik,folyton megy a fúrkálódás.
Ezt már meguntuk és hát ha a fejemhez kapom,hogy jobb lenne az életük ha mi nem lennénk akkor sztm nem marad más választás csak elmenni.
Csak kissé tartok ettől,hogy anyagilag,hogy fogjuk bírni mert nekem a munka kilőve s egy fizuból gyereket nevelni s még rezsi,albérlet megélhetés..
2014. ápr. 24. 15:15
3/4 Nosco válasza:
Azzal számoljál, hogy 2 havi kaukciót mindenhol kérni szoktak. Szóval kb 100 ezer ugrott a költözéssel. Próbát megér de a helyedben megpróbálnék valami részmunkaidős állást keresni 4-6 órában.
2014. ápr. 24. 21:06
4/4 anonim válasza:
Hú, sajnálom, jogos amúgy, én a helyedben így mindenképpen mennék, okosan kell élni, de nem fogtok éhezni se nélkülözni:) Szerintem ne görcsölj rajta, inkább kicsit meghúznám magam a helyetekben és nyugodtan élnék külön. Sok sikert nektek:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!