Ki lehet jönni ennyiből télen is?
Figyelt kérdés
Találtunk egy albérletet,55nm-es 2 szobás,fűtés tipusa gáz.
bérleti díja 60 ezer.Közös költség 18 ezer.Rezsinek 40 ezret számolok kaja nélkül havonta.Net,víz,gáz,villany,tv stb.A kettőnk jövedelmbe összesen nettóba 170 000 lenne.
2012. jún. 19. 15:40
1/6 anonim válasza:
Szerintem ez kicsit drága, olcsóbbat nem találtok? Mi 3 szobás panelt béreltünk 60e-ért és ebben a közös költség is benne volt, csak a rezsi nem.
2/6 anonim válasza:
A gáz télen lehet 20-30 ezer is, ha nagyon ügyesek vagytok és tudtok főzni, akkor ki tudtok jönni belőle.
3/6 anonim válasza:
Ez tényleg nagyon drágának mondható, elég szűkösen jönnétek ki, félretenni nem igazán tudnátok.
Szerintem keresgéljetek még, ha nem unjátok!
4/6 anonim válasza:
Ha jól számoltam 50e. -ből kellene kijönni.Keress olcsóbbat ez így nagyon ki van fillérezve.1hét betegszabi és borul a költségvetés.Nem találni olcsóbbat?
5/6 A kérdező kommentje:
Hát igaz.Jó lenne olyan 40-50 körül.Még szét fogunk nézni.Köszönöm a válaszokat!
2012. jún. 19. 16:05
6/6 anonim válasza:
Kélt személynek elég kell legyen a 40-50.000.- Ft. Nekünk havi 30.000.- ezer elég a kajára,pedig változatosan főzök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!