Meglehet élni ennyiből úgy, hogy nem egyik napról a másikra élünk?
87-90 fizetés
és Gyes/Gyed/családi pótlék.
Most jönne a baba,de nem tudom,hogy lehetne-e ennyiből úgy élni,hogy jut is,marad is alapon.
Arra gondolok,hogy nem kiszámítva,hogy mennyiből mennyit,hanem ha hírtelen adódna valami, akkor is lenne.
Persze,függ,hogyan élünk, de ti ennyiből megtudnátok élni,úgy,hogy nem csak egyik napról a másikra,hanem bőven?
87-90ezer.
kb átlagban
Szerintem babával nem igazán. Attól is függ hol laktok, saját lakás vagy albérlet, hogy megvan-e az egy év ledolgozott (bejelentett) napok száma.
A férjem 160at keres, 4 hós a kisfiúnk, nem mondom hogy egyik napról a másikra élünk de férne még a családi kasszába.
Az meg hogy legyen hova nyúlnotok (kisgyerek mellett nagyon fontos a tartalék) csakis tőletek függ, mennyit tesztek félre, mennyire vagytok takarékosak.
:((
Köszönöm első, akkor meg kell gondolni eléggé. Köszönöm, még nem késő, szóval kíváncsi vagyok, hogy kinek mi a véleménye/tapasztalata.
Köszönöm második.
Kertes házról van szó, de nem túl nagy, de éppen elég.
Igen dolgozom 3 éve. Mindenképp akkor tervezzük hamár tényleg meg van azaz összeg amivel belemerünk vágni
Ha kertes házban éltek, akkor bizony egy kis ügyességgel megtermelhettek sok zöldséget, gyümölcsöt, amire nem kell kiadni pénzt.
Akkor is beosztással kell lenni.
Kertes házban sokat lehet spórolni a fűtéssel és a vízzel is. Emiatt nehogy meggondoljátok a babát.
A szűkösebb időkben is millió örömet okoz. A tesóimnak mindnek van. isteni kis gyerekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!