Na meg szüleim is kertes házban élnek, Ők is betudnának segíteni:).
Nagy öröm lenne bizony:). De kicsit meggondolandó, mire bólintunk rá,a mai világban már.
2013. jan. 1. 21:57
12/19 anonim válasza:
Még egyszer válaszolok. Vágjatok bele. mire jobb lesz, a baba is nagyobb lesz.
2013. jan. 1. 22:00
13/19 anonim válasza:
Szia! Ha jól értem, a párod fizetése 87-90 ezer, Te is dolgozol, tehát ha megszületik a baba, akkor kapsz tgyást, majd gyedet. A 3. évben lesz csak a gyes, ami 25 e. És ha nagyon szükséges, akkor már (jó esetben) vissza tudsz menni dolgozni. Szerintem ennyi pénzből ki lehet jönni. Ha csak a rezsit kell fizetni, és nincs pl. lakáshitel, akkor ez megoldható. Szerintem, ha szeretnétek babát, vágjatok bele. Én mikor terhes lettem, a párom fizetése 100 e, az enyém 120 volt. Rezsi + hitel 90 e Ft. Akkor még nem gondoltam, hogy bizony kevesebb pénzből is ki lehet jönni. Jelenleg gyesen vagyok. Kislányunknak így is megvan minden fontos dolog. Szóval, ha úgy érzitek, bizony ne halogassátok. Üdv!
2013. jan. 1. 22:12
14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:).
Hitelünk nincs, mivel a ház nem nagy összeg volt, és pont kitudtuk fizetni, segítséggel, már nagyon elakartak költözni,és senki nem vette,mi meg pont házat akartunk és szántunk rá.
Én 90 körül keresek,párom is: tényleg azt nem is tudom,hogy bele írtam, hogy a 90 ezer forint az a párom részéről, én meg pluszban 90 ezer forint.
Most lesz 2013.01.10.én 3 éve,szóval az 1 év bőven meg van.
2013. jan. 1. 23:10
15/19 anonim válasza:
Miért nem készítettetek költségvetést? Bocs, de kiakaszt, hogy felnőtt emberek nem tudják, mennyi kell a megélhetésükhöz. Előbb írjátok össze a számlák alapján, hogy mire mennyi megy el! A víz, és a villany költsége a baba születése után biztosan emelkedni fog. A fűtési számla is fog, ha eddig ti alacsonyan tartottátok a hőmérsékletet a házban. Ételen viszont lehet egy kisebb-nagyobb összeget spórolni, ha eddig nem volt, de ezután be lesz vetve a kert egy része. Azt is számold ki, mennyi pénzt fogsz te kapni az államtól, hogy lássátok, az összes bevételetek belefér-e ebbe az összegbe. Arról se feledkezz meg, hogy egy baba/kisgyerek -akár- gyakran lehet beteg, és az nem két forint.
2013. jan. 2. 08:40
16/19 A kérdező kommentje:
Utolsó: Köszönöm:)Pont ezért szeretnék kicsit úgy élni, hogy nem kell minden forintot megszámolni, mert a kisbaba lehet beteg, illetve vásárolni is kell rá, ruhákat is attól függően mennyit nő.
2013. jan. 2. 12:29
17/19 anonim válasza:
Azért ennyiből meg lehet élni.Nem lesznek luxus dolgok,de az alap dolgokat meg lehet venni.
2013. jan. 4. 16:02
18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, luxus semmiképp nem is szeretnénk, csak alapdolog, plusz tartalék a 'kitudja' helyzetekre:)
2013. jan. 5. 01:17
19/19 anonim válasza:
Szia! A 13-as hozzászóló vagyok. Szerintem most takarékoskodjatok, tegyetek félre a fizetésből, és akkor, ha gond lenne, lesz mihez nyúlni, ha tényleg jön a pici. Üdv!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!