Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha valaki itt véleményt kér,...

Ha valaki itt véleményt kér, hogy saját vállalkozást nyitna, vállalkozna, az emberek miért mindenkinek 99,99999%-ban azt válaszolják, hogy felejtse el?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 23. 11:52
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Ember, neked 7 nyereséges vállalkozásod van? Tudod mikor hiszem el, ha ennyire buta vagy, hogy ezt a kérdést értelmesnek tekinted :D:D:D:D
2014. ápr. 27. 19:38
 22/29 A kérdező kommentje:
Nem tudom milyen 7-ről beszélsz. lényegtelen is
2014. ápr. 27. 19:42
 23/29 anonim ***** válasza:

bocs, csak 6. :D

"ha kell a hetedik veszteséget termelő céget is megcsinálom (eddig egy veszteséges sem volt)"

2014. ápr. 27. 19:49
 24/29 A kérdező kommentje:

Így már más, egyébként én ezt csak példának mondtam.

Nincs ennyi, mivel csak 1 van, de bőven elég. Nem termel sokat, de legalább nem kell alkalmazottnak lennem egy rabszolgahajcsár cégnél.

2014. ápr. 27. 19:54
 25/29 A kérdező kommentje:
Amúgy meg hinni nem itt kell szerintem. ;)
 26/29 anonim ***** válasza:
és mit csinál a vállalkozásod?
 27/29 A kérdező kommentje:
Weboldal készítéssel foglalkozik.
2014. ápr. 27. 19:55
 28/29 dablarissza válasza:

Akkor ez most azoknak szól, akik alkalmatlannak tartják a vállalkozás indításhoz azokat, akik itt kérdezősködnek.

Ezen az oldalon értelmes, normális emberek is vannak. Valószínűnek tartom, hogy egyes emberek, akik itt ez ügyben kérdezősködnek, merik remélni, hogy ha kevesen is, de vannak itt olyan emberek, akik nem hülyék, nem buták, és nem rosszindulatúak. Tehát fel merik tenni azt a kérdést, ami foglalkoztatja őket.

"Akinek van tőkéje, nem itt kérdezősködik" És mi van akkor, ha még nincs tőkém, de ötleteket szeretnék?? Baj, ha megpróbálom elképzelni a jövőmet?

"Akinek még ötlete sincs, az ne indítson vállalkozást!" Miért baj, ha még nincs ötletem, mégis vállalkozást szeretnék? És az miért baj, ha kíváncsiak vagyunk, hogy mások milyen vállalkozást indítanának??

2014. jún. 29. 21:36
 29/29 A kérdező kommentje:

szia

Köszi a válaszod. Egyetértek Veled.

Akinek van vállalkozása, az nem fogja elmondani miért sikeres.

Egyrészt ne legyen még egy vállalkozóval több, másrészt, mert neki már bejött, másnak ne jöjjön be...

Nagy a lehúzás

de ettől függetlenül bíztatok MINDENKIT a vállalkozásra, aki SZERETNE vállalkozni.

Akinek jó az alkalmazott munkakör, az is rendben van, de aki vállalkozni szeretne joga van hozzá, és bele kell vágni!

2014. jún. 29. 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!