Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hogyan indíthatok saját...

Dalmi21 kérdése:

Hogyan indíthatok saját vállalkozást?

Figyelt kérdés

Sziasztok, előre is nagyon köszönöm a segítséget!

Egy masszázs szalont szeretnék nyitni. Hogyan működik a dolog pontosan? Nem egyedül lennék, úgyhogy alkalmazottak is lennének. Ez is nagyon fontos. Ennek érdekelnének tehát a hivatalos lehetőségei. Kérlek titeket, csak olyan írjon, aki tényleg jártas a témában, és biztos segítséged tud adni. :)

Köszönöm mégegyszer.

2014. ápr. 16. 11:50
 1/8 anonim ***** válasza:

biztos segítséget könyvelő meg rendes szakemberek tudnak adni.

könyvelő

jogász

ügyvéd

keress meg párat a közeledben!

2014. ápr. 16. 11:54
 2/8 anonim ***** válasza:
Ehhez kft kell, amink alapításához 3 milla.
2014. ápr. 16. 15:01
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

Hogyan indíthatok saját vállalkozást?---jelenlegi tudásod, valószínűleg pénzmagod alapján sajnálom, de te SEHOGY!

Mellesleg már pár héten belül már másodszor írod ki a kérdést! Gondolom a könyvelőhöz való menést még mindig elutasítod....

2014. ápr. 17. 08:37
 4/8 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat, de remeltem, hogy jogasz, ugyved es esetleg konyvelo is nezi ezt az oldalt, igy tudnak majd segiteni, hogy van-e ertelme egyaltalan most foglalkozni ezzel a dologgal, vagyakd csak kesobb. :)

Az utolso valasz kuldojenek uzenem, hogy remeltem egy ilyen kerdesnel, nem erkezik majd ilyen stilusu valasz. A sajat penztarcajaban turkalj, mellesleg, ha mar azt irja, hogy az utobbi hetekben tobbszor kiirtam ezt a kerdest / mellesleg meg soha nem irtam ki /, akkor legalabb elotte nezzen mar utana, hogy ossze kevert-e valakivel ugy megis. Kimeljen lehetoleg mindenkit az agyoniskolazottsagara utalo valaszaitol. Koszonom! :)

2014. ápr. 17. 10:10
 5/8 anonim ***** válasza:

Te kis szerencsétlen, elnézést naiv!

Tényleg azt képzeled, hogy ingyen kapsz könyvelői tanácsokat, statisztikai igényfelméréseket, konkrét üzleti tervet, vagy akár ingyen berendezést a fantáziacégedhez???

Más pénztárcájában nem turkálok, azt meghagyom a zsebes haverjaidnak! Másrészről az látszik sajnálsz 10 000-et kiadni egy tanácsadásra, ez pedig utal a szomorú valóságra, miszerint nincs pénzed az álmaid megvalósításához.

Sokan gondolják azt alapítanak egy céget hátradőlnek és munka nélkül dől a lé. Tudom ezzel a kis világodat döntöm romba, sajnálom de ez nem így működik!

Igen valóban többször ki volt írva a kérdés, még ha nem is te tetted fel, célszerű lenne átolvasgatnod amiket írtak. Ingyen ebéd nincsen!

Amire szükséged van szaktanácsadás (fizetsz egy szakértőnek), üzleti terv (ha nem értesz hozzá, megbízol valakit), igényfelmérés (itt is megbízol valakit, feltételezem ehhez (sem) nem értesz), hely kiválasztás vétel, vagy bérlés + eszközök... ehhez viszont pénz kell!

Mennyid van a nagy tervhez? Mi a terved? Van-e terved? Mihez értesz? Mit tudnál önállóan a cégben végezni? (söprögetést, főnökösködést ne írd kérlek) Van-e már helyszíned? Helyiség, bérelhető helyet találtál-e már? Stb...

2014. ápr. 17. 13:26
 6/8 A kérdező kommentje:

Nem olvasta el mar a kerdest sem rendesen!

Viszont gratulalni tudok, mert ebben az igen hosszu reszben volt 4db ertekelheto sor.

Azt gondoltam egyertelmu, hogy valaki azert tesz fel kerdest, mert nem ert valamihez, de ez nem azt jelenti, hogy buta, vagy egy ilyen tusko, mint On.

A valaszaibol es a feltetelezeseibol messze kiderul, hogy On mekkora zseni es egy hatalmas, jol mukodo vallalkozas tulajdonosa. /nyilvan../ Egy szo mint szaz, mar fizetnek azert, hogy ne farasszon tovabb a rosszindulatu megjegyzeseivel. Megkoszonnem!

/Bar, az Onhoz hasonlo intelligens emberek termeszetesen nem birjak ki egy kovetkezo hasonloan sokatmondo valasz nelkul./

2014. ápr. 18. 08:12
 7/8 anonim ***** válasza:
A számlaszámom privátban ment!
2014. ápr. 18. 10:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Mennyi tőkéd van rá? csak kíváncsiságból.
2014. ápr. 18. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!