Elrontották a tablónkat, mit tegyek?
Sziasztok!
A problémám a következő: x céget megbíztuk, hogy nyomtassa ki a tablónkat 120*80 cm-es méretben, ragassza fel egy habkarton lapra és keretezze be. A nyomtatást nem ebben a városban csinálták, hanem Kecskeméten, mert ott van legközelebb fotó minőségű nyomtatás ilyen méretekben, de a ragasztást és keretezést ők csinálták kézzel. A tabló 3 nap múlva meg is érkezett, szépen becsomagolva celofánba, láttam hogy jól néz ki, kis is fizettem. Másnap vettem észre mikor kirakták a kirakatukba, hogy a ragasztás nem volt pontos, és kb. három darab 30 centi hosszú 3 centi vastag domborulatok vannak rajta, valószínűleg mert a ragasztást pontatlanul csinálták meg, de ezt előtte nem láttam, mert a celofán takarta. Ilyenkor már nem dolgoztak mert szünet van, csak holnap fogok tudni bemenni hozzájuk reklamálni.
A kérdésem az, hogy ilyen esetben kötelesek kijavítani a hibát, vagy csak ha megbeszélem velük? Van-e valami jogszabály amire hivatkozhatok? Mi a legajánlatosabb lépés amit tehetek a cél érdekében? Jó tablót szeretnénk és a pénz egy részének visszafizetését, ha egyáltalán szoktak ilyet csinálni.
Előre is köszönöm a válaszokat.
"Jó tablót szeretnénk és a pénz egy részének visszafizetését, ha egyáltalán szoktak ilyet csinálni. "
Szerintem ebből csak az első felét tudod elérni.
Ugye ez csak egy tabló, attól hogy két-három napig púpos volt semmiféle anyagi hátrány nem ért benneteket - egyszerűen beszéld meg velük, hogy szétkapják, kiigazítják és utána visszakapjátok, mindezt további költségek nélkül.
Rosszul írtam, elnézést. Jó tablót szeretnénk és nem a pénz egy részének visszafizetését.
Tehát azt meg tudják tenni hogy újraragasszák ugye?
Csak a cégtől függ - ha normálisak, akkor megteszik. Ha nem, akkor meg azt mondják, hogy ők biztos jól csinálták meg, a világ a hülye, ők ártatlanok...
Amint beszélsz velük meg fogod látni melyik verzió.
valószínűleg normálisak lesznek, hiszen gondolom ez nekik üzlet, pénzt keresnek rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!