Azt a kevéske örömömet is elrontották, ami most lehetett volna egy nagyon hosszú, nehéz/rossz időszak után, mit tegyek?
Lassan 1,5 hónapja, hogy elköltöztem édesanyámtól 160 km-re, tehát a vérszerinti családtagjaimat nem is láttam azóta. A városban vannak a barátaim, a szerelmem, a munkahelyem (amit két nappal ezelőtt sikerült megszereznem, és előtte fél évig kínlódtam, mert nem kellettem sehová) 9.-én volt a születésnapom, kb. mindenki elfelejtette, néhányan köszöntöttek facebookon, de ennyi. Most már vágytam rá, hogy legyen nekem is egy születésnapi bulim, mert soha nem volt, és egyébként is rossz emlékek fűződnek ahhoz a naphoz, de még ezt a kevéske jót is elvették tőlem. Az úgynevezett "legjobb barátom", és a szerelmem szervezgették, de a "legjobb barátom" lemondta az egészet mert összeveszett velem pár napja. És a tetejébe még a szemembe is mondta, hogy ő fújta le. Jó lett volna kicsit kikapcsolódni azután, hogy a munkahelyen próbálok 120%-osan teljesíteni, jól esett volna baráti körben üldögélni, és beszélgetni valahol. Most nagyon rosszul érzem magam...Mit tegyek?
20L
Azert meg a szerelmed megcsinalhatta volna a bulit.
De, miert varsz masra? Boldog vagy, van munkad, szerelmed, miert nem rendeztel te egy bulit. Szokas am az unnepeltnek is rendezkedni, foleg hogy uj vagy munkahelyen, biztos nem tudjak mikor van a szulinapod, plusz megismerkedhettel volna kollegakkal. Most mar semmit nem tudsz tenni. Szulinapnak vege, majd jovore.
"Azt a kevéske örömömet is elrontották, ami most lehetett volna"
"legjobb barátom" lemondta az egészet mert összeveszett velem"
Akkor te rontottad el magadnak, senki nem fog jópofizni veled, ha előtte pár nappal összeveszel vele. Azért az ünneplés, meg az ajándék az kellene...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!