Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mire véljem, hogy kb,3 perc...

Mire véljem, hogy kb,3 perc elteltével lelépett a vevő?

Figyelt kérdés
Hirdetjük az autónkat nem azért mert rossz, vagy nem jó, hanem azért mert kinőttük 3 gyerkőc van, nem fér bele 3 gyerekülés, 9 éve van meg az autó, fél éve volt műszakis, soha nem hagyott cserben nagyon megbízható volt mindvégig, szeretnénk venni egy 7 személyes családi autót, amibe leférünk, de tudjuk, hogy még egyszer autóval ilyen szerencsések nem leszünk, alacsony áron hirdetjük, rengetegen jelentkeztek 15 éves, az autó nincs lestrapálva, csak napi 4 km-t használja a férjem a munkába járáshoz. Ma jött egy Budapesti vevő, nem messze rokonokhoz jöttek, eljöttek megnézni a kocsit, kiszálltak, és egy idősebb pali, nézegette, megkérdezte mennyi idős, pedig ezzel kezdtem a hirdetést, meg, hogy mennyiért hirdetjük? Világosan bele volt írva ez is, akkor belekötött abba mért téli gumi van rajt, kell rá költeni ezért! Kb 3 perc volt az egész és el is mentek. Meglepődtem, és nem jutok szóhoz. Gondolkodtam, hogy talán a ház miatt mert kivülről nem a legszebb sokat kell rá költeni, na meg a kerítés tiszta rozsda, biztos rossz benyomást keltett elsőre, 1 éve vettük a házat nincs rajt hitel, belül viszont igényesen felújított minden hol, de kivülről tényleg kissé rideg! Ahogy a pénztárcánk engedi úgy újítgattjuk. Szerintetek még lépett le a vevő ilyen hamar?

2014. ápr. 20. 21:20
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%

Ház nincs rendben, de 3 gyermek az van. Így jó az élet.

Meg is értem az embert, aki ott volt.

2015. febr. 18. 13:48
 22/26 anonim ***** válasza:

Utolsó: átom, nem erösséged a szövegértés!!!

A kérdezö írta, hogy nemrég vették a házat (HITELMENTESEN!!), ebböl világos, hogy nem azért nincs rendben a ház, mert nem törödnek vele, hanem mert MÉG nem volt idejük rendesen felújítani.

Ezek ismeretében a 3 gyerek szerintem egyáltalán nem probléma.

2015. febr. 18. 14:02
 23/26 anonim ***** válasza:
0%
Jól tudom, hogy mennek ezek a dolgok. Itt Budaörsön ismerek két családot. 2-3 gyerek mindenhol van. Árverés során jutottak a házhoz, de lassan 2 év eltelt és a szigetelés hulladéka meg miegymás még mindig a kertben hever.
2015. febr. 18. 14:30
 24/26 anonim ***** válasza:
0%
Ők is elmondhatják belül igényesen fel lett újítva a kéró. Vettek nagy tévét, mosogatót... Sablon szövegek ezek. Alapból most ha nincs úgy pénzem akkor miért lépek olyan dologba, ami nem fog menni?
2015. febr. 18. 14:34
 25/26 anonim ***** válasza:

És te HONNAN tudod, hogy ebben az esetben így van? Mert találgatni meg a másikat szidni könnyü, de tények ismerete nélkül elég primitív dolog.

A kérdezö egyáltalán nem írta, hogy nincs penzük semmire,hanem csak arról volt szó, hogy az autót kellene nagyobbra csrélni a gyerekek miatt.

Mellesleg minden normális ember ELÖSZÖR belül újítja fel a házat - mert úgy tudnak élni benne - és csak utána szépítetik kivül, mert az kevésbé fontos.

2015. febr. 19. 08:10
 26/26 anonim ***** válasza:
0%
Ne legyen igy akkor, de többnyire mindig ezek mennek. Kell egy projekthez 30 milla es nekem csak 20 van akkor evek multan is nezel, hogy mi van.
2015. febr. 19. 08:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!