Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mire véljem, hogy kb,3 perc...

Mire véljem, hogy kb,3 perc elteltével lelépett a vevő?

Figyelt kérdés
Hirdetjük az autónkat nem azért mert rossz, vagy nem jó, hanem azért mert kinőttük 3 gyerkőc van, nem fér bele 3 gyerekülés, 9 éve van meg az autó, fél éve volt műszakis, soha nem hagyott cserben nagyon megbízható volt mindvégig, szeretnénk venni egy 7 személyes családi autót, amibe leférünk, de tudjuk, hogy még egyszer autóval ilyen szerencsések nem leszünk, alacsony áron hirdetjük, rengetegen jelentkeztek 15 éves, az autó nincs lestrapálva, csak napi 4 km-t használja a férjem a munkába járáshoz. Ma jött egy Budapesti vevő, nem messze rokonokhoz jöttek, eljöttek megnézni a kocsit, kiszálltak, és egy idősebb pali, nézegette, megkérdezte mennyi idős, pedig ezzel kezdtem a hirdetést, meg, hogy mennyiért hirdetjük? Világosan bele volt írva ez is, akkor belekötött abba mért téli gumi van rajt, kell rá költeni ezért! Kb 3 perc volt az egész és el is mentek. Meglepődtem, és nem jutok szóhoz. Gondolkodtam, hogy talán a ház miatt mert kivülről nem a legszebb sokat kell rá költeni, na meg a kerítés tiszta rozsda, biztos rossz benyomást keltett elsőre, 1 éve vettük a házat nincs rajt hitel, belül viszont igényesen felújított minden hol, de kivülről tényleg kissé rideg! Ahogy a pénztárcánk engedi úgy újítgattjuk. Szerintetek még lépett le a vevő ilyen hamar?

2014. ápr. 20. 21:20
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
26%

Mert egyértelmű hazugságot beszéltek, ki tudja még miben hazudtok akkor.

"mert kinőttük 3 gyerkőc van, nem fér bele 3 gyerekülés"

"csak napi 4 km-t használja a férjem a munkába járáshoz"

Minek a munkába járáshoz 3 gyerekülés a kocsiba az apának?

2014. ápr. 20. 21:38
 12/26 anonim ***** válasza:
73%
A vásárlás mindig nagyon szubjektiv, volt olyan, hogy konkrèt tipust kerestem, de volt olyan. hogy azonnal nemet mondtam, ésszerü ok nélkül
2014. ápr. 20. 21:42
 13/26 A kérdező kommentje:
Nem hazudunk semmibe, hanem szeretnénk menni, a gyerekekkel kirándulni, azt szeretnénk ha be férne az egész család mi és a három gyerek, mert annyira bánt, hogy sehová nem visszük őket, mert nem férünk be, minden napjuk egyforma szegényeknek, és nekem is és már elég volt. A férjem sajnos inkább itthon ülős tipus lehetetlen kimozdítani bárhová is a gyerekeket, nem vállalják a nagyszülők mert nem bírnak el 3-mal, mert kicsik még az egyikük 4 és fél éves, ő problémás, a másik 3 és fél éves,a kicsi pedig 9 hónapos. A nagyobb álladó felügyeletet igényel, nem lehet magára hagyni egy percre sem, mert sajnos súlyos gondok vannak... Így a másik kettő háttérbe szorul. A férjem mindig azt mondja azért nem megyünk el erre arra, mert van három gyerekünk akikre vigyázni kell, és nem vállalja őket senki a kocsiba meg nem férünk be, 3 ajtós az autó és hátul kicsi a hely csak két gyerekülés fér bele, de így is az a kettő is majdnem összeér egymással.
2014. ápr. 20. 21:45
 14/26 anonim ***** válasza:
15%

Mert egyértelmű hazugságot beszéltek, ki tudja még miben hazudtok akkor.

"mert kinőttük 3 gyerkőc van, nem fér bele 3 gyerekülés"

egy suzuki 3 gyerekülésnek tényleg szükös!!!

"csak napi 4 km-t használja a férjem a munkába járáshoz"

ez tényleg fura..

Minek a munkába járáshoz 3 gyerekülés a kocsiba az apának?

voltak Pesten... 3 gyerekkel, 3 gyerekülés bent.

2014. ápr. 20. 21:47
 15/26 anonim válasza:
41%
nehezen viseled a kritikát, hogy egy ilyen dolog után egyből kiírsz egy kérdést
2014. ápr. 20. 21:51
 16/26 A kérdező kommentje:
Igen voltunk Budapesten az 1 problémás négy és fél éves gyerekünkkel akit felülvizsgálatra kellett vinni, ahol diagnosztizálták az a Vadaskert kórház, autizmus sprektumzavarral+ Súlyos értelmi fogyatékossággal, és igen ekkor a középső óvodában volt, a férjem szabadságon ő vezetett a kicsire pedig a 70 éves anyósom vigyázott, kedves előző válaszoló!
2014. ápr. 20. 21:51
 17/26 anonim ***** válasza:
46%
Kérdezö, kicsit buta vagy, épp azt támasztottam alá az elöbbi bemásolt szöveggel, hogy szerintem semmi hazugság nincs abban, amit irtál...
2014. ápr. 20. 21:52
 18/26 anonim válasza:
42%
most ez komoly ezen vagy kiakadva, 10 vevőből 7-8 retard
2014. ápr. 20. 21:55
 19/26 A kérdező kommentje:
Igazad van kedves előző válaszoló, nem tudom mért akadtam ki, csak egyszerűen felhúztam magam azon, hogy mivel kellene 4 darab nyári gumi a kocsira, a vevő szerint sokat kell rá költeni, mi anno mikor vettük ezt az autót sok autót megnéztünk és autószerelővel mentünk, amikor ő bólintott csak akkor intéztük az adásvételeket! Most is így tervezem, többet is meg akarok nézni, és tudom, hogy kicsi az esély rá, de egy ilyen megbízható autót szeretnék venni.
2014. ápr. 20. 22:00
 20/26 anonim ***** válasza:

Nézd, alapvető probéma, hogy FIX áron hirdetsz egy 250e forintos autót. Gondolkodj a vevőd fejével: Aki 250e forintért keres autót az mondjuk ki - csóró. Ergo a lehető legolcsóbban szeretné megúszni a dolgot. A ti kocsitokra R15 155/70 gumi kell. Ebből a leggagyibb is 10e / db. Tehát 40e-rel indul ha akar rá 4 új gumit.

De ennél sokkal fontosabb, hogy nem engedsz alkut (ráadásul érthetetlen módon le is pontoztad aki ezt írta neked). Sokkal jobban járnál, ha 300e-ért hirdetnéd meg az autót, jönne a vevő, megnézné, motyogna kicsit az orra alá, hogy ezt is meg kell csinálni, azt is meg kell csinálni, itt kopott, ott nyikorog, stb... Engedj az árból. És akkor te engedsz neki 50e-t ő meg boldog lesz, te meg megkaptad a 250e-t a kocsiért. Persze sosem fogja a rohadó hátsó sárvédőt ő sem újrafestetni és a kopogó futóművet sem megcsinálni, de így szoktak használt autóra alkudni - keresi a hibát és alkuszik.

Az, hogy kívülről lepusztult a ház egy dolog. Én sem szívesen vennék ilyen helyről autót - de nem is 250e forintért szoktam autót venni. Aki ennyiért vesz autót az szerintem azért nem akad fenn azon, ha nem a Rózsa dombi villanegyedbe kell megnézni azt. Csak épp ne a tyúkólból hozzátok elő és nem lesz gond.

De amúgy 90%-ra mondom, hogy azért hagyott ott a vevő 3 perc után, mert kerek perec kijelentetted, hogy te az árból nem engedsz. És nem az árral van a gond, hanem a lélektannal, hogy nem tudott alkudni. Mondom, ha 300e-ért hirdeted akkor simán lehet ugyan ez az ember 250-ért nagyon boldogan elvitte volna.

2014. ápr. 21. 12:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!