Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha nyernétek a lottón 60...

Ha nyernétek a lottón 60 millió forintot, mihez kezdenétek ebből az összegből?

Figyelt kérdés
kocsi, ház, vállalkozás, befektetés, stb, minden érdekel ti mit csinálnátok belölle

#nyeremény #nyerés #lottó #megnyertem a lottót
2014. ápr. 16. 11:48
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
38%
60 milla nem sok,persze fagyira elkölteni sok lenne de megélni belőle nem sok. Persze ettől még örülnék neki. Én max harmincért vennék valami lakást,kb húszat állampapírba, tízből meg éldegélnék nyugodtan pár évig,no stressz stb. Esetleg lehetne tanulásra vagy a jövőm biztosítására is költeni.
2014. ápr. 19. 20:14
 22/26 anonim ***** válasza:
23%

Pont ezért: második, nyilván te is a Corvinusra jelentkeztél az első helyen.

Amúgy meg nem sokra mész azzal, ha a diplomáddal akarsz bejutni egy céghez, az maximum arra elég, hogy egyáltalán behívjanak interjúra.

2014. ápr. 20. 00:15
 23/26 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nem azért fognak felvenni téged egy helyre, mert egy újság 1 hellyel előrébb sorolta a sulidat, inkább azért amit nyújtasz az interjún, tesztíráson stb.
2014. ápr. 20. 00:41
 24/26 anonim ***** válasza:
45 milliót bankba hagyném hogy kamatozon! A 4 millióbol boltot nyitnák! a 11-ből még élnék! :)
2014. máj. 11. 10:00
 25/26 anonim válasza:
0%
elöszőr vennék 2 kis lakást (Debrecenbe Egyetem környékén ) kiadnám albérletnek marad kb 35 millió abbol nyitnék egy zöldségest marad 30 abbol vennék egy kis kertes házat marad 10 abbol segitenék a családomon/menhelynek, beteg gyermekekeken a maradék 4-5 milliot bankba raknám hogy kamatozzon :D
2014. aug. 10. 23:55
 26/26 anonim válasza:
4-5 milliót beraknék valahova kamatoztatni, a maradékból pedig csinálnék egy vállalkozást és vennék egy autót. Lakásom hál isten már van.
2020. jún. 10. 01:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!