Ha nyernétek a lottón 60 millió forintot, mihez kezdenétek ebből az összegből?
20 éves megtérülés és 50 eFtátlagár Budapesten a normális 1,5-2 szobás lakások bérleti díja???? Hol élsz te? Most is van kiadva ilyenünk 75 eFtért és volt bőven jelentkező.
Az adózást nem magánszemélyként kell megtenni, hanem cégként, akkor kicsit más...
Természetes, hogy számítanék tőzsdei vagy befektetési tanácsadóra, mert nem tőzsdei vagy befektetési szakértő vagyok- miért baj ez?
Tudod a pénzügyben is sokféle részterület van, akárcsak a jogban vagy az orvostudományban- nem lehet egyformán jól érteni mindegyikhez és a tőzsdei, befektetési kérdésekben igenis naprakésznek kell lenni, én legalább beismerem, hogy nem vagyok vagy nem olyan mértékben mint egy erre specializálódott tanácsadó cég.
A külföldi tanulásról pedig úgy hiszem személyesebb tapasztalatom van, mint neked, ugyanis nyugat-európai egyetemen szakosodtam.
Nem értem a támadást és a cinizmust, savanyú a szőlő?
Miért kell itt egy ilyen jó kérdésnél is beszólogatni?
Szóval főiskolás vagy és kiosztasz. Szuper.
Nem egy kategória vagyunk, majd akkor vitatkozom veled, ha már fel tudsz mutatni valamit.
Nem csak angolszász nyelvterületen vannak jó egyetemek- én sem Amerikában végeztem- de legalább már végeztem, mégsem osztalak ki.
Ki mondta, hogy "putris panel"? Csak mert te mást nem ismersz?;)
Gondolom árverésen sem vásárolták még- ne oszd itt az észt 20 évesen, mikor eltartani sem tudod magad, nemhogy felmutatni valamit..
Természetesen tanultam pénzügyi alapfogalmakat- jóval többet is, de nekem nincs szükségem önigazolásra egy ilyen fórumon- nem az tesz egyébként majd jó gyakorlati szakemberré, ha fejből tudod idézni a tankönyvből a fogalmakat ;)
Egy kis higgadtság, valami kis élettapasztalat, kisebb arc- és majd ha sikerül lediplomáznod, akkor majd megvitatjuk a szakmai kérdéseket is.
Remélem gyakornoknak nem hozzánk jössz, másképp nem hiszem, hogy a való életben kereszteznéd az utamat (a lakást sem adjuk csóró, ám annál arrogánsabb huszonéves kis mitugrálszoknak;)
Szuper egyébként, hogy itt éled ki a frusztrációdat- a kérdés nem rám vonatkozott.
Menjél tanulni.
Miért veszekedtek?
Neked utolsó miért fáj a másik véleménye?
Nem nyert senki öcsém, erre már hajbakapsz?
Messziről jött ember... tudod.
Te is nagy arc vagy, meg a másik is, a te modorod kimondottan tré.
On: van egy vállalkozás a családban és egy életképes ötlet továbbfejleszteni. Én erre költeném a nyereményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!