Én kezelem rosszul a pénzem? Tovább.
A lényeg hogy amit kapok fizetést majdnem a 80%-át elteszem. próbálok gyűjteni, JÓ kocsira "házra" stb..
Van viszont jó pár ismerősöm aki a megkeresett pénzének valószínű hogy 100%-át arra költi hogy vesz egy BMW-t és azt "tuningolja" fizet rá, gondolom nem olcsó fenntartani például egy 523 BMW-t.
ők is mint én a szüleimmel élek (bár én csak apummal, de fizetek én is sok mindent)
Szerintetek azoknak az embereknek mi az életcéljuk?
nekem az hogy minél hamarabb legyen saját házam, saját autóm és NEM HITELBŐL.
ja amúgy lehet hogy van olyan ismerősöm is aki azért vett fel hitelt hogy menő autója legyen lol...
Ez mondjuk ebben a formában nem igaz - a gazdaságot nem a megtakarítások, hanem az ész nélküli költekezés élénkíti...
Ellenben az emberek legnagyobb része olyan, hogy költ ész nélkül, kevés olyan van, mint a kérdező - bár ez is nézőpont kérdése, ő csak türelmesen költi majd el egyszerre a pénzét. A végeredményben annyi a különbség, hogy ő nem fizet kamatot a hitelre.
szerintem jól csinálod. én is így teszek, fizetésem nagy részét félreteszem, és bár gazdaságilag legalább befektetni kéne, de úgy,hogy közgazdász vagyok nem így teszek, szimplán nincs jó ajánlat a piacon.
manapság magyarországon legtöbbet a hitellel lehet megspórolni, vagyis úgy,hogy nem veszi fel az ember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!