Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Másnak is elege van a teszvesz...

Másnak is elege van a teszveszből?

Figyelt kérdés
Jóóó tudom, minek csinálom, ha nem tetszik. :) No igen, már eladni nem szoktam. Mert ugye az tök rendben van, hogy nem jön el a megbeszélt időpontban a vevő, a 100 Ft-os tételű áruért nem veszi a fáradságot, hogy ha nem tud jönni szóljon telefonon, hogy: "hééé hülyegyerek, ne ázzál a hóban a másfél éves gyerekeddel 20 percig, mert nem jövök el" Ez a teszveszen tök elfogadott dolog, miért is háborodok én fel ezen?! És persze az ezért szerintem jogosan járó negatív értékelés szabályellenes, mert "nem vártam eleget" meg "miért nem hívtam én" jajj de elegem van...más is járt így?
2009. dec. 17. 15:32
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
ez nem a teszvesz hibája...nekem még sose volt gondom vele..se a vaterával..
2009. dec. 17. 15:37
 2/7 A kérdező kommentje:
bocs, picit félreérthetően fogalmaztam: a törzsközösségből, akik tízmillió éve ott nyomulnak és a fórumon osztják az észt. Meg az elvileg működő rendszerből, ami gyakorlatilag meg nem működik, mert nincs idejük, módjuk a "főnökségnek" :) minden panaszt kivizsgálni.
2009. dec. 17. 15:44
 3/7 anonim ***** válasza:
78%

sajnálom a rossz tapasztalataidat,de sajna ez a való világban is így van..van akikért érdemes reggel felkelni,és van akikért nem:)ne add fel!!

1.voltam

2009. dec. 17. 15:46
 4/7 anonim ***** válasza:

A teszveszen egy vevőm szándékosan rossz híremet keltette, a teszvesz nem foglalkozott az üggyel, otthagytam őket.

Használd a zsibvasar.hu aukciós oldalt, ott legalább korrekt lehetsz és nincsenek jutalékok.

2009. dec. 18. 22:09
 5/7 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem a Vaterán kicsit korrektebbek, én kértem már a negatívom törlését, mert teljesen alaptalanul kaptam, két napon belül törölték. Eddig bármi gondom volt, megoldották.
2009. dec. 19. 17:46
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a Vatera ebben korrektebb, hogy a jogtalan értékelést törli, nekem is volt már ilyen. Csak éppen újabban nem írhatom ki, hogy van csomagolási költség, ha postázok (nincs ingyé), én meg a vevőknek nem akarok magyarázkodni, úgyhogy ezzel a húzásukkal ők is elvesztették a bizalmamat. Igaz, most nincs se időm se energiám aukciózással foglalkozni, de jelenleg a zsibvasar.hu aukciós oldalt tartom megfelelően korrektnek.
2009. dec. 19. 17:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Inkább a teszvesz mint a vatera! Nekem azért adtak egyszer negatívot,mert mikor utaltam nem írtam be a tárgy rovatba a felhasználónevet. (lehet jogos,de ez szerintem durva a negatívhoz)
2009. dec. 23. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!