Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Milyen önfejlesztésbe érdemes...

Milyen önfejlesztésbe érdemes belekezdeni (autodidakta tanulás) amiből a későbbiekben anyagilag profitálhatok?

Figyelt kérdés

Jelenleg kiadványszerkesztőnek tanulok (most kezdtem, estin tanulok, ezért rengeteg szabadidőm van). Eddig a szabadidőm elpazaroltam, de a továbbiakban hasznos időtöltéssel szeretném kitölteni. Most kezdtem bele az angol tanulásba, elkezdtem a photoshop-ot tanulni (grafikus tudás), illetve pénzügyi dolgokat is tanulgatok, hogy legyen egy kis alapismeretem.

Azonban ezen felül még szeretnék valamit tanulni amit a későbbiekben ki tudok majd használni. A programozásra gondoltam (napi pár órát foglalkoznék vele), azon belül webprogramozás, mivel majd a webdesign-ba beleszeretnék kóstolni, ha már fog menni a grafikus tervezés. Azonban utána olvastam és mindenhol azt írják, hogy kőkemény matek és logika, ezért gyorsan kedvem szegte. Esetleg rajzolás? Tetszenek a digital art rajzok.

Mit ajánlotok?

2014. márc. 4. 16:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

nah, állj...

ha mindenbe belenyalogatsz kicsit, az baromira nem lesz hasznos.

Egy valamit találj amiből rendesen kiképzed magad (aztán ha eléggé jó vagy, lehet mellé mást is tanulni).

Kizártnak tartom, hogy kiadvány szereksztlsből meg ps-ből már profi lennél. Most elkezdesz mellé programozni is meg rajzolni stb, senki se fogja tudni, hogy mi is akarsz lenni.

elsőnek döntsed el, hogy programozó vagy grafikus.

2014. márc. 4. 16:15
 2/3 A kérdező kommentje:
Csak mellékesen szeretnék belekóstolni úgy mint például a pénzügyi ismeretekbe. A photoshop-ot napi szinten több órát tanulom (későbbiekben majd jön majd az indesign mellé), nem lesz vele gond.
2014. márc. 4. 16:19
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
mellékesen azt tanulgatsz amihez kedved van. a kérdésedben azt írtad, hogy pénzkereséshez kell. mellékes tanulgatásból nem lesz pénz, abból lesz pénz amit komolyan megtanulsz.
2014. márc. 4. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!