Szerintetek átverés? Jelentkeztem egy németországi munkára, ahol egy férfi a Flughafen München GmbH megbízásából takarítói állásra toboroz a müncheni repülőtérre.
Végig olvastam, már az elején látszott hogy nem tiszta.
- helyesírási hibák
- a közvetítő cégek mindig a fizetésedből vonják le az esetleges költségeket, soha nem utalunk előre
- Németországban 6 adókategória van, ezért nem lehet mondani pontos nettó bért, nem is nagyon szokták írni maximum hozzávetőlegesen, de a bruttó bért akkor is megadják. Ráadásul 1570€ feltűnően sok egy szakképzetlen munkaerőnek. (a közvetítővel magasabb díjban egyeznek meg, így még irreálisabb hogy ennyit fizessenek egy takarítónak)
- kiutazás előtt személyesen találkoznak veled és aláírod a szerződést
A jófogás, apród oldalakon lévő hirdetésekről mindig csak az derül ki hogy csalás. Keress inkább közvetítő cégeket és a weboldalukon nézz szét. Utána kereshetsz a közvetítőről véleményeket, tapasztalatokat.
Látom már kiderült hogy csalás, de gondoltam leírom, legközelebb hátha több szerencséd lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!