Ha valaki átvert vaterán és én külföldre Szerbiába postáztam neki de tudom acimét akkor ha itt Magyarországon teszek feljelentést akkor az ér valamit?
Figyelt kérdés
Mit tesznek ez érdekében a szerbiai hatóságok? egyébként 15-20 ezer forintról lenne szó.2014. febr. 10. 15:58
1/4 A kérdező kommentje:
ELNÉZÉST AZ APRÓD-On történt az átverés.
2014. febr. 10. 16:01
2/4 anonim válasza:
50 ezerig semmit, ráadásul szerinted erre fogják pazarolni az amúgy is kevés rendőrt? Napi 1-2 ezer ilyen bejelentés van.
3/4 anonim válasza:
Az értékhatár érzékeltetése érdekében írom csak, hogy 2008-ban Angliai ltd.-vel szívtam 1100 dollár értékben, telefonok rendelésével, majd próbáltam visszaszerezni a pénzem, mire a rendőrség annyit mondott, ha állom a kinti ügyvédet és hivatalos fordítások díjait, akkor talán lehet van értelme feljelenteni. De mivel kft, lehet már nincs is meg a cég másnapra, ahogy épp járt egy másik térségi vállalkozó, aki német Gmbh-tól rendelt 3 millióért berendezéseket, ami sose lett leszállítva, de még vele sem haladtak semmire...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!