Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Csalódtatok már a Teszvesz-ben?

Csalódtatok már a Teszvesz-ben?

Figyelt kérdés
2009. dec. 10. 13:41
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%
soha semmi rosszat nem hallottam róla, pedig sokat használjuk. mert?
2009. dec. 10. 15:35
 2/11 A kérdező kommentje:
Én mostanában kezdtem használni,ezért kérdem.Jó,h ezt írtad.
2009. dec. 10. 16:57
 3/11 anonim válasza:
100%
de nyugodtan használhatsz vaterát és expresszet is, csak a vaterán körülményesebb a regisztráció(kéri a bankszámlaszámodat asszem)
2009. dec. 11. 09:09
 4/11 anonim ***** válasza:

persze én már többször csalódtam bár ez nem az oldal hibája hanem a felhasználóé.

egy dolog biztos hogy ha valami elektronikus dolgot veszel mindig kérjél rá garanciát legalább egy hetet.

2010. febr. 9. 14:00
 5/11 anonim válasza:
49%
hát ... IGEN!!! egyszer regiztem, de soha Nem használtam! nem adtam el/ nem is vettem semmit, de küldik a felszólítást hogy fizessek, mert hogy as 2009-es évben tárolták az adataimat! egy nagy rakás SZAR!!
2010. febr. 10. 11:58
 6/11 anonim ***** válasza:

Én is!!! NAGYOT!!

2000Ft ot kellett kifizetnem, pedig nem sikerült eladni a terméket, csak rájomott a köcsögje...és nem fizettem ki...

Jött felszólítás, hogy 6000Ftot fizessek!

2010. márc. 24. 19:02
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is csalódtam sajnos!

Eladtam cuccokat kb 10 ezer forint hasznom lett volna rengeteg holmit adtam el pár forintért, de ez hozzá tartozik legalább valaki örömmel hordja! Nme is ezzel volt a gond. 2 ezret kellett volna fizetnem listázási díjként nekik, átakartam utalni a pénzt de nem lehetett! Mindenkinek tudok utalni nekik mindig visszautasította az utalást. Írtam nekik hogy mi lehet a gond, írták, hogy náluk semmi hiba nincs beszéljek a szolgáltatómmal(kártyáméval)! De mivel mindenkinek tudtam utalni, rajtuk kivül, így semmi gond nem lehet a kártyámmal..Nem is idegesítettem magamat rajta, erre nemrég kb 4-5 hónapra rá kaptam egy felszólítást egy kedves BEHAJTÓ cégtől, hogy fizessek nekik 5 ezer forintot, különben jön a behajtó és lefoglalják amit tudnak. Diák vagyok, jövedelmem nincs, a szüleim szívták volna meg Ő miattuk!! Szerencsére összedobta a család a pénzt és befizettük nekik..Rá két hétre kaptam egy újab felszólítást hogy fizessem be ismét mert nem érkezett még be a pénz! (Creditexpress) kb egy héttel elötte adtam fel, minthogy lejárt volna a határidő! Természetesen ezt nem hagytuk annyiban, felhívtuk a behajtó céget, és bemondtuk a csekk számát hogy be lett fizetve!! Szerencsére ennyivel megúsztuk eddig..remélem nem kapok több felszólítást..Ennyit a kedves tesz vesz cégről!

2010. ápr. 12. 19:06
 8/11 anonim ***** válasza:

19:06-nak írok!

Velem ugyan ez volt!

2000-ret kellett fizetnem és 2x küldték ki a számlát egyszer 5500, másszor 4500Ft-ról!

Felhívtuk és ugyan ezt mondták nekünk is, amit neked!

Ugyan ez volt a problémám, hogy nem tudtam elutalni a pénzt!

Írtam a teszvesz-nek és nem is voltak hajlandóak visszaírni!

Egyébként meg felháborítónak tartom, hogy egy ilyen nagy weboldal nem rendelkezik problémák megoldásával!

Mivel letiltották a felhasználómat, írni se tudtam nekik másodjára, hogy valami gondvan!

Egyébként nekem is a creditexpress küldött ki számlát.

Befizettük, és soha többet nem használom ezt az oldalt!

És azt javaslom, hogy senki ne használja!

Jó oldal, valóban hasznos...lehet keresni is vele.

De fizetni kell utánna elég sokat és sok gonddal jár az ügyintézés, hogy ne terheljenek a házra párezer forintot!

2010. ápr. 13. 17:04
 9/11 anonim ***** válasza:
Én nem csalódtam! Imádom! :)
2010. máj. 5. 14:59
 10/11 anonim ***** válasza:

szerintem szar a teszvesz.

A fórumos pi...ákról nem is beszélve :S

2010. júl. 11. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!