Kaptam ma egy csekket, hogy fizessem be, allegro group (teszvesz). És ha nem fizetem be, mi lesz?
Figyelt kérdés
Már nem szeretnék teszveszezni, így nem akarom befizetni a 3000 valahányszáz Ft-os csekket. Nem értem, hogy jött ez össze, hisz az eddigi tartozásaimat mind átutaltam...2011. aug. 1. 19:27
1/3 anonim válasza:
Minél több és nagyobb érték árut értékesítesz a teszveszen, annál nagyobb jutalékot kell fizetned nekik.
Én is mire eladtam pár tárgyamat, összesen kb. 2000-3000,-Ft-ot utaltam át a számlájukra, igazából azt a pénzt kaptam vissza, amit nekik kifizettem. Nem volt nyereségem.
De van egy befizetési határidő, ha jól emlékszem. Lehet, hogy két hét?
Amúgy, meg írj vissza nekik, tévedhetnek ők is. Nem tudom nekem emailen mentek az befizetésekről szóló visszajelzések igaz, nem egyből jeleztek vissza.
2/3 anonim válasza:
Bemész a fiókodba. Ott van az összes követelés, befizetés. Le tudod ellenőrizni.
3/3 A kérdező kommentje:
hát igen, de letiltottak, mert 300 ft-ot nem fizettem be, nem léptem be sokáig, nem foglalkoztam a teszvesszel, nem is szeretnék. de 300, nem 3000res a tartozásom!
2011. aug. 1. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!