Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék 13 évesen egy...

Hogyan tudnék 13 évesen egy kis pénzhez jutni?

Figyelt kérdés

Hallottam már ezekről az internetes aszisztensi állásról, szórólapozásról, kutyasétáltatásról, időseknek vásárlásról, és a gyümölcsszedésről is.:) csak 1 baj van: nem tudom hogy kezdjem!:/ pl: nem tudom hogy hol jelentkezzek asszisztensnek (es hogy nem vernek át), nem tudom hol jelentkezzek szórólapozni, nincs olyan idős akinek kéne vásárolni és nem tudom hogy hol lehetne gyümit szedni!!!:(

Nem tudtok írni nekwm,hogy hol tudok ilyenre jelentkezni?? Légyszi! Valahol pécsen, 13/L

2014. febr. 8. 12:06
 1/3 anonim ***** válasza:

"internetes aszisztensi állásról, szórólapozásról, gyümölcsszedés"

Ezeket sem vállalhatod el, legalább is legálisan biztos nem csak feketén, szerződés nélkül. Úgy meg aztán semmi garancia nincs arra hogy egy kanyi fillért fizetnének a munkádért. Meg törvény szerint nem is foglalkoztathatnának.

Szóval ennyi idősen sehol nem fognak veled foglalkozni.

2014. febr. 8. 12:35
 2/3 anonim válasza:

Karola

Idős embereknek segítesz a háztartásban, pl. takarítás, bevásárlás meg ehhez hasonló dolgok. Én is ezt csináltam és bejött :)

2014. febr. 8. 14:41
 3/3 anonim ***** válasza:

@14:41

Kérdés hogy a kérdező környezetében vannak-e olyan burzsoá nyugdíjasok, akiknek ez még bele fér a nyugdíjából, és rá is bízna ilyet.

2014. febr. 8. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!