Hogyan tudnék 13 évesen egy kis pénzhez jutni?
Hallottam már ezekről az internetes aszisztensi állásról, szórólapozásról, kutyasétáltatásról, időseknek vásárlásról, és a gyümölcsszedésről is.:) csak 1 baj van: nem tudom hogy kezdjem!:/ pl: nem tudom hogy hol jelentkezzek asszisztensnek (es hogy nem vernek át), nem tudom hol jelentkezzek szórólapozni, nincs olyan idős akinek kéne vásárolni és nem tudom hogy hol lehetne gyümit szedni!!!:(
Nem tudtok írni nekwm,hogy hol tudok ilyenre jelentkezni?? Légyszi! Valahol pécsen, 13/L
"internetes aszisztensi állásról, szórólapozásról, gyümölcsszedés"
Ezeket sem vállalhatod el, legalább is legálisan biztos nem csak feketén, szerződés nélkül. Úgy meg aztán semmi garancia nincs arra hogy egy kanyi fillért fizetnének a munkádért. Meg törvény szerint nem is foglalkoztathatnának.
Szóval ennyi idősen sehol nem fognak veled foglalkozni.
Karola
Idős embereknek segítesz a háztartásban, pl. takarítás, bevásárlás meg ehhez hasonló dolgok. Én is ezt csináltam és bejött :)
@14:41
Kérdés hogy a kérdező környezetében vannak-e olyan burzsoá nyugdíjasok, akiknek ez még bele fér a nyugdíjából, és rá is bízna ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!