Van lehetőségem kimenni németországba dolgozni a cégemtöl csak félek hogy mi lessz kinet meg hogy lessz?
Figyelt kérdés
Amagyorországi cég anya szék helye némtországban van és sok ismerősöm dolgozik kint,a cég fizetné a kaját szálást és napi 10 órát kell dolgozni fém megmunkálóba oda vissza utat is fizeti?Fizetni is elég jol fizetnek mert akiket ismerek haza se jötek már 1 éve kint vannak. Nekem ez 1 hónapos munka lenne megérné e kimenni?félek a kintléttöl?2014. jan. 31. 06:34
1/4 anonim válasza:
Hát remélhetőleg németül jobban tudsz, mint magyarul...
2/4 anonim válasza:
Az nem lehet, hogy azert nem jonnek haza, mert nem tudnak...? Napi 10 ora melo Nemetorszagban nem tunik tul legalisnak.
3/4 anonim válasza:
:D 10 óra is legális.. van aki fix 8 órát dolgozik van aki órabérbe.
a kérdésre : egy hónapra ?:) Az semmi. próbáld meg.Semmit sem vesztesz. Én kint élek. :)
Ha jól fizetnek akkor meg pláne.. főleg úgy,hogy a jelenlegi határozatlanságod alapján biztosan visszamész Magyarba ami pedig azt vonzza maga után hogy a megkeresett pénzed forintban számolandó lesz. :)
A német fontos :)vagy legalább angol..
Nem is értem mitől félsz. Fix munkád van,szállással és kajával.
Ha a szállás nem is leányálom szerintem egy hónapot kibírsz :)
Hajrá :)
4/4 anonim válasza:
Egy hónapra simán mennék, megtapasztalnám a dolgokat és ha bejött, később mennék több időre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!