Egy sima nem ajánlott feladással a csomag, hova a fenébe keveredik a postán?
Szóval Teszveszen rendeltem egy terméket,és sima feladással kértem,át is utaltam a pénzt,és állitólag múlt hét pénteken már feladták és még nem ért ide a csomag..:@
Ez a szájbab@szott posta,hova a büdös francba tudja elkeverni a csomagot,vagy lenyúlják??Hogy lehet utánajárni?Mert nagyon dühösit!!!!
"hogy átvilágítanak mindent."
-Igen valszeg csak erre van idejük ugye? mondjuk CSAK az 1000 levélnél 10mp-el számolva az közel 3óra +munka...amúgy mivel zseblámpával? röntgennel? :-D
"Ha nem akkor megy a minusz..."
-Sztem meg ne menjen,itt abszolút nem az eladó hibázott,ajánlottan kellett volna kérned.Ilyen esetben
pro és kontra már semmi nem bizonyítható...
(egy "öreg" Teszveszes)
21:46 és azt honnan tudjam,hogy az eladó valóban feladta-e,ha semmi vény v. blokkal nem tudja bizonyitani,hogy elküldte? Lehet a pénzt zsebre rakta ozt csókolom...
azt hozzá fúzte,hogy csak akkor küldi sima feladással ha vállalom a felelősséget,egyszóval átháritja rám és mossa kezeit!Amúgy meg mint irtam rá 2 nappal rendeltünk megint a teszveszen sima feladással küldték és az már megérkezett!!Akkor ez miért nem?
Szia!
Nekem is volt már olyan, hogy feladtam valamit elsőbbségivel, vagy simán és nem érkezett meg. A kedves vevők persze rá egy hónapra tudnak szólni, amikor más esélytelen, hogy utána lehessen járni. Szerintem kérdezz rá az eladónál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!