1/7 Gábor t válasza:
Szerencsére nem. Az élet már meg tanított hogy a pénz nem boldogít. Lehet hogy valaki másként gondolja. Csak irigyelni tudom érte, mert azt hittem "pénz a lelke mindennek" de tévedtem. (ez egy jó kérdés :))
2/7 anonim válasza:
A pénz nem boldogít, de a hiánya sem tesz boldoggá.
3/7 anonim válasza:
Nem boldogít, de boldogtalanná tesz az, ha nincs. Megnézem, ki tud boldog lenni úgy, hogy a lakásban nincs fűtés, egy héten háromszor eszik meleget és már csak kétnaponta fürdik. Áruld el, kedves első, mi a titkod ;)
4/7 anonim válasza:
Munkáknak amiket utálunk igen. De mondjuk ha szerelemnél is előjön, az már nagy gáz.
5/7 Gábor t válasza:
Akkor majdnem egy csónakban evezünk , amíg a tűzifa kitart addig van fűtésem, szerencsére enyhe idő van.Anyagilag megéltem szebb napokat is ezért tudom hogy a család és a barátok a fontosak. Persze azért kajára van pénz de nincs tv-m meg egy csomó minden egy szaros monitorom van. ennyi.
És most boldog vagyok-e nem de nem is érzem magam rosszabbul mint pár éve.
6/7 anonim válasza:
Igen. Láttál már nagyon gazdag szomorú embert? Én nem igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!