Egyik ismerősöm ajánlott egy befektetési lehetőséget, ahol havi 10% kamatot kapnék a pénzemre. Nekem nagyon gyanúsak az ilyen magas hozamok. Szerintetek ez lehet átverés?
Nézz utána pl. a Civis Globál brókerháznak. Ők nem havi, hanem csupán évi 18.5%-ot ígértek. A főnököt decemberben vitték el bilincsben .)
A tőzsdén akár egy napon belül is el lehet érni 100%-os hozamot DE ugyanakkor a teljes tőkédet, tőkeáttét esetén még a házadat is bukod ha nem jön be a stratégia.
Valóban vannak olyan stratégiák amikkel nagy valószínűséggel pl. duplát buksz de utána egyszer nagyot nyersz. Ehhez igen sok pénz kell.
Ha a vérmérsékleted szerinti (alacsony, mérsékelt, közepes,esetleg magas kockázatú) megtakarításos befektetés érdekel abban tudok segíteni.
Szívesen bíznám rád a pénzem, ha annyira értesz a befektetésekhez mint a kereskedéshez.
A tőzsdén online és offline kereskedés esetén sem bukhatsz többet mint a kereskedési számládra vagy a brókernél kötött számládra utalsz. A tőkeáttét sem az ördögtől való találmány, nagyobb kereskedési egységet engedélyez ami nyerés esetén több nyereség, vesztés esetén nagyobb veszteség, de mindenképpen csak addig amíg a számládon van fedezett. A bilincsben elvezetett emberes példa meg hamis érvelés, attól hogy valaki csal nem minden magas hozamot ígérő befektetés az.
Természetesen igazad van előttem szóló.
A magas hozam egyáltalán nem elérhetetlen, sőt!
Én arra utalok, hogy aki garantáltan-tuti-fix hozamot ígér egy konkrét időszak alatti befektetésre az nagyon lódít.
A lényeg a tutifix-en van, nem pedig az elérhető magas hozamon.
A brókerházak ritkán mennek tönkre .)
Félreérthető volt az előző vége:
Mármint a nem eleve csalásra alapuló brókerházak ritkán rogynak össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!