Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Egyik ismerősöm ajánlott egy...

Egyik ismerősöm ajánlott egy befektetési lehetőséget, ahol havi 10% kamatot kapnék a pénzemre. Nekem nagyon gyanúsak az ilyen magas hozamok. Szerintetek ez lehet átverés?

Figyelt kérdés
2014. jan. 4. 18:58
1 2
 1/19 egy újabb válaszoló ***** válasza:
Ha nem is átverés, de biztos nagyon kockázatos.
2014. jan. 4. 19:19
 2/19 anonim ***** válasza:
77%
Havi 10% biztos kamat az tuti kamu. Vagy nem 10%, vagy nem fix.
2014. jan. 4. 20:02
 3/19 anonim ***** válasza:
88%

Felejtős. Ha könnyen lehet ekkora hozamot elérni, akkor NEM a te pénzed kellene nekik, hanem megtenné a banké is (aki évi 7-8-ra már adna kölcsön).

Ha meg nem ad nekik a bank, akkor azért, mert ő látja, hogy mi a kockázat, míg te nem.

2014. jan. 4. 23:32
 4/19 anonim ***** válasza:
7%

persze hogy lehetseges havi 10% kamat nem sok, en olyan forex modszeren dolgozom ahol havi 50-60% hozamot realizalok. Persze ezt nem nehez, barki tud ilyen strategiat csinalni, hiszen ilyen hozam mellett nem csoda ha eleg nagy valoszinuseggel a teljes toket is elveszited:) Nos a muveszet ott kezdodik, mikor tobb olyan kethonapos ciklus van mikor nem veszited el a penzedet mint ahany honapban elveszited :D:D:D (ne irjatok privat uzeneteket, meg nem sikerult tartosan elernem ezt

:D:D:D:D:D )

2014. jan. 5. 00:00
 5/19 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyi pénzt fektetsz be. 50 millióra én is fizetnék havi 10 %. Árkészlet 20 % árréssel értékesíthető havi kétszer. Költségek és a havi kamat levonása után marad 10 millió Forint nyereség.
2014. jan. 5. 01:55
 6/19 Linkoln ***** válasza:
91%

Tehát sok pénzre könnyebb magas kamatot csinálni? eeeh... Akkor a mocskosul gazdagok, befektetnek 50 milliárd dollárt, és egy év alatt.... Két év alatt... Hú, szerintem ne számold ki...

Nevetséges. Nem igaz a 10%-os havi kamat úgy hogy nem iszonyat rizikós.

Ha nekem adsz pénzt, én is tudok ilyet mondani. Annyiból tart hogy tőzsdén a tőkéd sokszorosát befektetheted. Amivel élesen nő a rizikó.

Egész egyszerűen csinálok vele egy nagy befektetést, ami sokat hozhat. Pl 20-30%-ot egy hónapban. Ha meghozza, kifizetlek, és megtartom a 10% feletti részt. Ha elbuktam, akkor nem fizetlek ki, és nekem minden happy. Kockázat nélküli befektetés, nekik, nekem. Te vagy a pali aki visz minden kockázatot, egy KIS haszon reményében.

2014. jan. 5. 10:28
 7/19 egy újabb válaszoló ***** válasza:
88%
10:55. Én adok Neked 10% (havonta) hitelre 50 milliót. Már amennyiben tényleg komolyan gondoltad.
2014. jan. 5. 10:50
 8/19 egy újabb válaszoló ***** válasza:
88%
Bocsánat 01:55-nek szólt a komment.
2014. jan. 5. 10:50
 9/19 A kérdező kommentje:
#5: És kinek adsz el mit? Én örülnék ha egy év alatt megfordul az árukészletem.
2014. jan. 5. 13:19
 10/19 anonim ***** válasza:
Ha igaz lenne, és egy megbízható cég garantálná is, hogy ki is fizetné a végén a hasznod, akkor egymillió forint befektetéssel ezen az alapon 10 éven belül 100 milliárd forintod lenne, amivel bekerülnél Magyarország leggazdagabb emberei közé, kivéve, ha más nem tesz bele még többet ebbe a tuti befektetésbe.
2014. jan. 5. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!