Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kiengednek Amerikába ilyen...

Kiengednek Amerikába ilyen tartozással?

Figyelt kérdés

Ha esetleg megnyerjük a vízumlottót, probléma lesz, hogy banki tartozásunk van? FHB-nek tartozunk 6,5 millióval.

Illetve ha Amerika beenged így az országba, akkor a magyar hatóságok megtalálnak, behajthatják?

Ha kimennénk, sosem jönnénk vissza, szóval nem lenne rossz, ha a kizsákmányoló külföldi banknak nem kellene fizetnünk.

Főleg, hogy ezzel nem is Magyarországot húznánk le.

2014. jan. 3. 14:54
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a linket!

Igen, arra mi is kíváncsiak voltunk, hogy lett belőle annyi.

Meg is kértünk egy jogászt, aki átnézte a szerződést, és ő hívta fel a figyelmünket a szerződés hibáira, amivel simán perelhetnénk. Csak mivel enni alig van pénz, így bukta. A belépőt sem tudnánk kifizetni a bíróságon. Az aláírásról annyit, hogy az én hibám. Épp betöltöttem a 18-at, amikor belerángattak, rábeszéltek, a családom idősebb tagjai. Én voltam elég buta, hogy bevállaltam. Az akkori feltételekkel tudtuk is fizetni, de ma már lehetetlen. Ők sem tudták ugyan, hogy a bank így játszik, és hogy az életünk is rosszabbra fordul, de ez van.

2014. jan. 3. 17:36
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem meg ne vakerálj. A deviza problémátok a Ti felelősségetek is nem csak a banké. Milyen jó is rátolni másra a xart..és te meg kis ártatlan maradsz.

Remélem egy kanyi Ft-al nem segítenek egy devizáson sem,oldjátok meg magatok a gondjaitokat, ne pedig a becsületesen fizető ügyfelek szpjanak miattatok. Nem tudtok fizetni mentek az utcára... Ennyi.

Nem zsákmányolt az ki téged, csak amikor megkaptad a pénzt jó volt elqrvázni, LCD tv venni belőle,meg a purdénak új házikót. Aztán ha fizetni kéne már kivagytok zsákmányolva...mindenképp ki kell fizetni nem úszod meg.

Vízumlottóra az esélyed elég kevéske..szóval inkább tanulj meg fizetni. Ha netre telik,teljen már törlesztőre is.

2014. jan. 4. 15:33
 13/13 cydor válasza:

AZ FHB EGY MAGYAR BANK! PONT ÚGY MINT AZ OTP! Az FHB is ott van a magyar tőzsdén, magyar alapítású és Magyarországon az anyaországa. Jól képben vagy.

márpedig nem magyar, mint ahogy az OTP sem... azért mert Papíron magyar, attól még nem lesz magyar cég. mint ahogyan a kínai piacon kapható "magyar termék" sem. Legfeljebb ügyesen kijátszották a jogszabályokat.

12-es hosszászóló bár korábban én is osztottam ezt a véleményt, azért rá kellett jönnöm, hogy igenis a bank képviselői a felelősek a bedőlt hitelekért.

1. mindenkinek adtak hitelt, ha kell ha nem, akkor is ha tudták, hogy jelentős részük nem fogja tudni visszafizetni.

2. a bank úgy fogadta be a fedezeteket, hogy nem számolt azzal, hogy valóban bedőlhetnek a hitelek tömegével.

3. az állami felügyeletet (PSZÁF) is átverték, pedig ők tanult szakemberek, nem csak az egysezrű állampolgárt húzták bele egyoldaluan változtatható szerződésekbe. (kb olyanok a szerződések, hogy megveszed a terméket, de mire a pénztárhoz érsz vele, már a biztonsági őr kerget, letépi a ruháidat, értékeidet, amik az árcimkén levő árat többszörösen betakarják, de még az államnak panaszkodnak hogy válság van, a szemét ügyfél a szerződés szerinti 2xese helyett 4szeresét fizette vissza, de mi még az eredeti összeg 6szorosára igényt tartunk, mert csak.

2014. ápr. 23. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!