Melyik jobb Vatera, Teszvesz, Jófogás?
Figyelt kérdés
Nem magára a rendszerre vagyok kíváncsi, vagy hogy mennyi a jutalékuk, hanem, hogy hol találok a leggyorsabban vevőt.
Ha felteszek egy terméket akkor azt melyiken látják a legjobban, a legtöbbször a vevőim?
2014. jan. 2. 17:29
1/4 anonim válasza:
Apródon sokkal nagyobb az esély. Tapasztalat. + nem lenyomozható mennyit adtál már el (NAV)
És az apródon 6-10%-al olcsóbban hirdetik a cuccot mint a vaterán ugyan azon eladók.
2/4 A kérdező kommentje:
Értem. De gondolom mindenhol a csomagolást meg a postázást nekem kell intézni igaz, szóval kell, hogy legyen bizalom is a vevőkben, hogy azt kapják amit látnak a képen.
Mert hallottam már olyat, hogy nem azt kapták, ami a hirdetésben volt, illetve volt olyan is, hogy nem a terméket, hanem a termékről egy képet küldtek :D, meg ilyenek.
2014. jan. 2. 17:44
3/4 anonim válasza:
Én inkább a Jófogást ajánlanám, már csak azért is amit mondasz, itt szűrik a hirdetéseket, nem véletlenül nem szerepelnek állandóan csalócsoportokban mint az Apród. Ez gondolom hat a vevők hozzáállására is, legalábbis nekem számítana. Személyes tapasztalatom pedig annyi, hogy a telefonomra már az első nap találtam vevőt, mellette volt még 4 érdeklődésem.
4/4 anonim válasza:
Ideje 1 pontot beírni a Vaterának is: én messze elkerülöm az olyan oldalakat, ahol nincs értékelési rendszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!