Miért tűnik el a pénzem?
(nem tudom meik témba illik ez, ezért ide irtam)
szóval nem értem hogyan de mintha el lennék átkozva, állandóan tűnik a pénzem, nem akarom mindet rögtön elherdálni, de ha tartogatom, valahogy vagy elhagyok belőle, vagy egyszerüen eltunik lassacskán, és nem mondhatom hogy én költöttem el, mert hülye nem vagyok és tudom hogy mikor mennyit költöttem és mennyi maradt...
itthon sosem teszem el a pénztárcámat, tehát tudja mindenki hogy hol van, ezért gondoltam már arra is hogy a családból valaki elvesz belőle, de ha rákérdezek úgyis azt mondják hogy ők nem nyultak hozzá, és ha kellene akkor ők megkérdeznék
mit tegyek? dugjam el a pénztárcámat? vagy milyen hasznos tippeket tudnátok adni, mert ez így nem lesz jó...
a kártyámon nem akarom hagyni a pénzt, mert errefelé mindig van valami a bankautomatákkal
Hát az durva ,hogy a saját családodból valaki meglop.
Én a helyedbe valami zárható (kulccsal) dobozba tenném.
Vagy ne vedd ki az egész pénzedet.
"a kártyámon nem akarom hagyni a pénzt, mert errefelé mindig van valami a bankautomatákkal"
Pedig nálam csak ez működött. Sajnos nálunk is divat volt a családban nővérem részéről, hogy minden pénznek, utalványnak lába kelt, ami nem volt vagy a zsebemben hordott pénztárcában, vagy a bankszámlán.
Különben még megoldás lehet egy néhány ezer forintos pénzkazetta, amiben tartod a pénzed.
nem hiszem hogy a családba valaki meglopna vagyis hát nem hiszem el, de akkor mégis hogyan tűnik el?
elég gonosz gondolat ez nekem, mert nem nézem ki belőlük.
de mégis ezentúl megpróbálom jól eltenni a pénzem...
Ha otthon tűnik el a pénzed akkor csak valaki elveszi.
Tegyél valamennyi pénzt a tárcádba és a többit tedd el valahova és nézd meg ,hogy kiveszik -e belőle a pénzt.
Tarts mindig ugyanakkora összeget a pénztárcádban.
Mondjuk 12600 Ft, ha ebből hiányzik, akkor tudhatod, hogy valaki nézegeti a pénzed.
Kamerát is felállíthatsz onnantól.
ez az hogy minden pénzem a tárcámba tartom, amint hazaérek elteszem a megszokott helyre, nem szoktam állandóan nézegetni hogy meg van e még, de mikor megyek pl: a városba vásárolni valamit és észreveszem hogy hiányzik belőle (és itthon álításuk szerint senki nem nyult hozzá), akkor frászt kapok, pláne ha töbször is eltünik. most kaptam meg a prémiumot, anyum is kapott, és mégis eltünt az enyémből.
na nembaj, ezentúl máshol tartom majd a pénztárcámat
Előbb inkább derítsed ki, hogy valóban meglopnak e.
Ha csak máshova teszed el a pénzt, akkor lehet megtalálják.
Fent kaptál tanácsot a lebuktatásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!