Az mennyire számít jónak, ha egy 19 éves srácnak 700 ezer forintja van készpénzben?
és nem dolgozott még semmit sem cégeknél.
akkor tényleg gazdag lesz valaki később ha már munka nélkül ennyi pénzt csinált?
rólam van szó, amúgy arra gondoltam, hogy tőzsdére viszem ezt a pénzt és milliomos leszek belőle.
Nyitottam plus500-on demó számlát 1 nap alatt 600 ezerből 120 ezres nyereséget csináltam...
aranyba fektettem be.
A 700.000,- Ft az nyilván jó, főleg, ha nem is dolgoztál érte.
De azt gondolni, hogy tőzsdén ebből milliomos leszel... :) 11-12 évesek szoktak még ilyen kis naivak lenni, azért egy 19 évestől több eszet várna az ember...
Na, mindegy, tedd, amit jónak látsz.
itt a kép, miután csináltam felment 120 ezerre shortoltam is
nálam sajnos a munka ki van zárva, mert nem jó a monotónia tűrő képességem, meg nem szeretem azokat a munkákat amiket adnának, esetleg valami értékesítői munkát tudnék elképzelni magamnak de ott meg nincs meg a jó fizetés.
szerencsejáték, tőzsde marad csak, abból megélek havi 3-400 ezer összejönne már elégedett lennék.
El vagy te tévedve kisfiam.
ui.: remélem tudod, hogy ez a "demo" tőzsde kanyarba sincs a valósággal. De csináld csak, valakinek a pénzéből a cápáknak is meg kell élnie :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!