Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi történik akkor, ha nem...

Mi történik akkor, ha nem viszem vissza a munkaügyibe a közvetítői lapot időben?

Figyelt kérdés

Kedve Válaszadók!

A következő problémám támadt: Találtam egy munkahelyet amely egy színházban található; közmunka és EU-s pályázat alapján kerültem oda be. El kellet mennem Nemzeti Művelődési Intézet

-hez egy "közvetítői lap" nevű papírral, hogy betudjak iratkozni és elkezdhessem a munkát. Azt mondták a munka ügyiben, hogy vigyem majd vissza 30.-ig a "közvetítői lapot" ,de sajnos elhagytam valahol. Mi fog történni, ha nem találom meg és nem tudom be vinni?

Lehet belőle valami komoly baj?

2013. dec. 27. 13:29
 1/8 anonim válasza:
50%
Majd megbüntetnek.:D ;)
2013. dec. 27. 13:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha nem viszed vissza, akkor nem tudsz elkezdeni dolgozni sem, mivel ez közmunka, és ennek alapja a klap visszajuttatása. De nyilván nem kell megijedni, ha elhagytad, akkor keresd meg az ügyintéződet, és mondd el neki a problémát. Valószínűleg adni fog egy másik példányt, amit vissza kell juttatnod. Szóval nagy probléma nincs.
2013. dec. 27. 14:27
 3/8 A kérdező kommentje:
2# köszönöm a választ!
2013. dec. 27. 15:01
 4/8 A kérdező kommentje:
Amúgy már elkezdtem a munkát meg pénzt is küldtek. Így akkor gonolom végképpen nem lesz gáz... remélem.
2013. dec. 27. 15:07
 5/8 anonim ***** válasza:
Egyébként nem lehet, hogy a munkáltató elkérte? Mert szoktak olyat csinálni, főleg közmunkánál, hogy ők, egy kupacba gyűjtve juttatják vissza...
2013. dec. 27. 16:17
 6/8 A kérdező kommentje:
Két kolleginám is van akivel kezdtem a munkát. Az egyikük már vissza vitte azt a papírt a másik 30.-kán fogja... Szóval biztos, hogy nekünk kell vissza vinni. Amúgy lefénymásolták a Művelődési Intézetben ezeket... lehet ott maradt. Még mondjuk itt a hétvége, még végig keresem a szobámba, hátha valahol meg van itthon... :(
2013. dec. 27. 16:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Nálunk a munkaügyiben csak lefénymásolták, az eredeti nálam van, legfeljebb a munkahelyeden kérsz egy fénymásolatot és azt viszed be.
2013. dec. 27. 18:32
 8/8 A kérdező kommentje:
#7 köszönöm a választ! :)
2013. dec. 28. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!