Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van valaki aki regisztrálva...

Van valaki aki regisztrálva van a www.ebay.com oldalon?

Figyelt kérdés
Ha igen adjatok kérlek tanácsokat. Hogyan lehet külföldre utalni. Mennyi onnan a postázás díja...?
2009. nov. 27. 10:32
 1/4 anonim ***** válasza:

én az ebay.co.uk-en vagyok regelve.

Utalni PayPal-on keresztül tudsz, ez egy virtuális bank. A PayPal regisztrációhoz egy csomó segítséget találsz magyarul a neten, a lényege, hogy regisztrálni kell a bankkártyádat a rendszerben (én sokáig nem mertem, mert mindenhol dombornyomásút írnak és az enyém nem olyan, de ez hülyeség. az enyém Visa és simán tudom használni), a regisztráláskor azt hiszem 100 forintot vagy valami ilyen összeget levesznek a kártyádról és ettől kezdve tudod használni a PayPalt. Ha az ebay-en veszel valamit, akkor megjelenik a PayPal felület, és azon keresztül már fizethetsz is, a számládról leszedi az összeget a PayPal, és utána átutalja az eladónak.

A postázás díja nagyon változó (pláne, mert nincs olyan ország, hogy "külföld", már csak ezért is változó lehet). Ha az ebay-re regisztrálsz, akkor látni fogod, hogy Magyarországra mennyi a posta egy adott terméknél. Amúgy van olyan eladó, aki bizonyos termékeit ingyen postázza (sokkal több ilyen van, mint a Vaterán pl.), bár én már belefutottam olyanba, hogy a posta drágább volt, mint az adott cucc, de még úgy is megérte :)

2009. nov. 27. 11:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Mi is az ebay.co.uk vagyunk regisztrálva.Ahogy előttem írták az szépen,jól meg van fogalmazva.A postázást nálunk egyszerű,mert mi csak a brit postázási díjat nézzük..(mert itt vagyunk int)én nem ismerem a vaterát de az ebay-en már rengeteg dolgot vettünk(volt drágább dolog is amiért majdnem 1000 fontot utaltam át),de eddig soha semmi panaszom nem volt!!
2009. nov. 27. 12:17
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Teknam megcsináltam azt a Paypal regisztrációt interneten, de a kártyám hitelesítését még nem fogadta el. Szerintem azért mert még nincs rajta pénz és nem tudja levonni a 400 Ft-ot. Nekem is Visa kártyám van, de nem nagyon értem ezt a dombornyomatot vagy mit :-) Csak belejövök majd én is.
2009. nov. 28. 09:57
 4/4 anonim válasza:
kérhetek segítséget hogyan kell regisztrálni az e.bay oldalra ?
2010. szept. 7. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!