Elektromos hintát vennék használtan. Hol találok? Aukciós oldalon nem vagyok regisztrálva.
Figyelt kérdés
2010. nov. 26. 05:30
1/10 anonim válasza:
Pedig máshol nehezen.. Esetleg bababizományi.
De teszveszre, vaterára érdemes regisztrálni, ha most nem is tudod ott megvenni. Sose lehet tudni, mikor van valami nagyon jó vételre lehetőség.
2/10 anonim válasza:
babaszoba.hu-n egyik nap láttam.
3/10 anonim válasza:
Írd be a google-be hogy eladó elektromos hinta!sok helyen nem kell regisztrálni és találsz!pl expresszen, olx-en stb! én expresszen vettem a miénket!
4/10 anonim válasza:
Aukciós oldalakon kívül is lehet találni, mint már írták! Én az expressz-en találtam a mienkre. Én meg a babaszobán adtam el pl a mérlegünket! A hintánkat még nem akarom eladni, de ha eljön az ideje én a babaszobán fogom meghirdetni!
Hogy őszinte legyek én nem is szeretem sem a teszveszt, sem a vaterát...
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Az expresstt nézegettem, de ott nem találtam. A babaszobán szoktam vásárolni, néztem ott egyet, de mikor megnéztük nem működött. Ha esetleg láttok, írjátok meg légyszi.
2010. nov. 26. 12:34
6/10 anonim válasza:
nekem van egy.eladnám,de még nem hírdetem sehol,ha érdekel küld privátot.
7/10 anonim válasza:
Szia!
Én is árulom a Graco hintámat, teszveszen. Írj privit küldök képeket és leírást.
8/10 anonim válasza:
Szia! Én is árulom a miénket,mert kinőttük. Fischer Price Aquarium. Nagyon szép állapotban van. Plusz elemekkel eladó. Ha érdekel, privátban tudok róla fotót küldeni.
9/10 A kérdező kommentje:
Írtam privi üzit
2010. nov. 26. 14:20
10/10 anonim válasza:
Szia! Nekem is van egy eladó Graco Lovin'Hug hintám. Ha érdekel, küldj privit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!