Szerintetek is kamu?

Figyelt kérdés

Tegnap kaptam egy e-mailt, amit tovább kellett volna küldenem, mert hogy a Microsoft két hétig végigköveti, és minden egyes személyért aki elküldi, 245 EUR-t fizet. Két hét után állítólag küld egy levelet, melyben kéri a postacímet, és küldenek egy csekket.

Állítólag volt aki több ezer eurót is kapott.

Azt mondják hogy a Microsoft számára ez csupán reklámköltség. Nem tudom, nekem ez olyan kamuszagú.

Szerintetek? Ti is kaptatok már ilyet?

2009. nov. 25. 14:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Rajta van a nagy webes HOAX-gyűjteményeken, ez már nagyon régi kamu. :-) De tény, vannak még hülyék, akik elhiszik.
2009. nov. 25. 14:14
 2/4 anonim válasza:
100%
ez kb. olyan, mint : Küldd tovább tíz embernek és fél órán belül rádtalál a szerelem vagy valami baromság, mindig ki találnak valami hülyeséget!
2009. nov. 25. 14:29
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Évekkel ezelőtt kaptam ilyen email-t..Már akkor is mondták,hogy kamu!!
2009. nov. 25. 14:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Azok is kamuk, amikben azt írják, hogy: "Ha nem küldöd tovább, neked nincs szíved!"
2009. nov. 25. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!