Ismeri valaki Fox Kupon oldalt?
Figyelt kérdés
Vásárolt már valaki kupont tőlük? Az érdekelne, hogy megbízhatóak.e, mert most van egy jó kuponjuk Samsung S4 85500 ft-ért. Vajon eredeti készüléket adnak ennyiért vagy csak valami kínai utánzat?
2013. nov. 26. 19:34
1/7 anonim válasza:
Én 11.26.-án írtam nekik e-mailt, hogy mégis ki az eladó, mert egy e-mail cím, mint szolgáltató, kevés ahhoz, hogy átutaljam a pénzt, de azóta sem jött válasz!:)
2/7 A kérdező kommentje:
Nekem is gyanús ez az oldal, meg a telefon teljes ára sem annyi máshol, mint amit ők megadtak. Ha esetleg kapsz választ kérlek írd le kíváncsi vagyok rá. Köszi :)
2013. nov. 28. 11:33
3/7 anonim válasza:
Bár, ahogy látom, ma az elérhető készülékek számát felemelték 100-ról 150-re! Nem hiszem, hogy válaszolni fognak!:)
4/7 anonim válasza:
Vettem rajtuk keresztül azt a Dr.Dre Studio fülhallgatót. Ami érkezett az nem is közelít a leírásban lévőhöz. Egy nulla. Próbáltam az eladót is e-mail-en meg a fox-ot is de még semelyik nem válaszolt.
5/7 ikolum válasza:
én vásároltam tőlük egy tabletet
Netezz, játssz, olvass, tanulj, hallgass zenét vagy videózz! 10
Elvileg több mint 700-an vásároltak
December 8-at írtak határidőnek és még mindig nem érkezet meg
Más valaki is van hasonló cipőben?
6/7 anonim válasza:
mi is vettünk tabletet tőlük és nekünk se jött meg. itt van a facebook csoport, ahol a többi károsult összegyűlt: [link]
többen is feljelentették, vagy fogják a foxkupont...
7/7 A kérdező kommentje:
Hűha mekkora nagy csalók...Vásároltam már más kuponos oldalról akkor nem fordult elő ilyen. Drukkolok h mindenki visszakapja a pénzét.
2013. dec. 17. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!