Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy lehet neten pénzt keresni...

Hogy lehet neten pénzt keresni kis befektetéssel?

Figyelt kérdés
10 ezret fektetnék a projektbe. Mivel lehetne ezt mondjuk megduplázni?
2013. nov. 15. 12:53
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Sportfogadás vagy póker.
2013. nov. 15. 12:57
 2/16 anonim ***** válasza:
Tippmix-el szoktak szórakozni a fiatalok, vagy szerencsejáték, ezen kívül nem sok lehetőséged van normális haszonra.
2013. nov. 15. 13:03
 3/16 anonim ***** válasza:
Inkább az idődet fektesd be, ha már tőkéd nincsen. Tanulj valami hasznosat.
2013. nov. 15. 13:23
 4/16 anonim ***** válasza:
0%

Szélhámos ingatlan ügynökként.

http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-kerd..

Igaz nem netes de több, mint a dupláját keresed, ha ráharapnak.

Ennyi befektetésből megoldható mindkettő és akár milliós bevételt is hozhat.

De nem akarok felbújtó lenni, csak elméleti sík.

Reálisan maradj a szerencsejátéknál vele, vagy foglalkozz pl. honlapok készítésével (igaz, sokan vannak már ilyenek)

2013. nov. 15. 13:32
 5/16 A kérdező kommentje:
Nem milliókat akarok keresni, nem ebből akarok megélni, csak egy kis plusz pénz kell, pontosabban 200 ezer :)
2013. nov. 15. 15:15
 6/16 A kérdező kommentje:
Szerencsejáték felejtős, mert azzal igaz hogy sokat lehet nyerni, de bukni is.
2013. nov. 15. 15:16
 7/16 Linkoln ***** válasza:

Én is azt mondom hogy nem csak pénzt lehet keresni.

Szakértelemmel, idővel, és pénzzel sok pénzt lehet csinálni. Biztos megélhetés.

Javaslom hogy tanulj valami hasznosat. Később nagyon jól fog jönni. Nem most van itt az ideje hogy pénzt keress.

Legálisan nem nagyon tudsz pénzt szerezni.. :/ Ahhoz jövedelem kellene, az pedig adóköteles, kiskorú vagy meg minden.

Diákmunka.. Ennyit tudok mondani.

10ezret megduplázni nem könnyű, az 100%-os kamat. Ekkora összegre meg senkinek sincs szüksége...

Vehetsz belőle valamit, aztán eladod. Csak ugye ez üzletszerű, így nem legális. De jobb ötletem nincsen.

2013. nov. 15. 16:36
 8/16 Linkoln ***** válasza:

Vannak ilyen kis ratyi oldalak, mindenféle reklámcsalók, hogy nézegeted a reklámokat és kapsz kis pénzt paypalra. Némelyik nem kamu. De ez sem legális persze.

Neten nem tudsz, nem vicc. 8Feketén persze sokkal szélesebb a kör, de nem adok negatív kimenetelű tippeket.

Szerelj biciklit, napszámozz.. Segíts a házak körül időseknek akiknek úgy néz ki az udvaruk mint a lakatlan házaknak. Szórólapozz.

2013. nov. 15. 16:38
 9/16 anonim ***** válasza:
10 ezer 200 haha jót nevettem kösz :D
2013. nov. 15. 17:19
 10/16 A kérdező kommentje:
nem vagyok kiskorú :) találtam egy weboldalt(persze nem legális weboldal) ahol iPhone-t adnak el sokkal olcsóbban. sima iPhone 5 45 ezer ft. Ha nem kamu, akkor veszek egyet, és eladom 100 ezerért. így bőven megduplázom a pénzem. Meg értek photoshophoz, Illustratorhoz, gondoltam csinálok egy webolalt, ahol eladom a munkáim.
2013. nov. 15. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!