Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Egy ideje elkezdtem mmorpg...

Rudex1 kérdése:

Egy ideje elkezdtem mmorpg játékokat keresni. Eddig még soha nem játszottam mmorpg-vel csak : Fps, Rts, hack n slash és még jó sok műfajjal. De valahogy azon gondolkodtam hogy kezdjek bele egy mmorpg-be?

Figyelt kérdés

Annyit tudok az mmo-ról hogy a híresebbekben nagyon sok küldtés van,de nagyon sokan abba hagyták az mmo-t mert megunták :/.Vagy inkább kezdjek el valamit komolyan játszani?És szerintetek milyen játékokba érdemes pénzt fektetni? (Ha lehet egy olyanba amit nem bánok meg).

Szerintem már nem éri meg belevágni egy mmo-ba ha esdig nem tettem meg :).

Remélem megprobáltok egy kicsit segíteni :P

2013. nov. 5. 22:37
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem éri meg? Ez csak játék, szórakozni kell vele. Ha tetszik a játék sztorija, világa, játékmenete, akkor játszol vele, ha nem, akkor nem. Btw jön majd Elders Scrolls Online ami FPS MMORPG.
2013. nov. 5. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!