Hogy tudnék pénz keresni számítástechnikával?
Figyelt kérdés
Szükségem lenne egy 22 colos monitora én használtan 20 ezerbe láttam és erre kéne a pénz
Amiket meg tudok csinálni:
számítógép újjá telepítés
számítógép gyorsítás
számítógép frissités
Ezek szeretnék pénzt keresni csak nem tudom hogy hirdesem
magam és hogy csináljam hogy legyen forgalmam?
Ebbe kérnék tanácsokat
válaszaitokat előre is köszönöm
Bocs ha nem jól fogalmaztam meg a kérdést!
2013. nov. 12. 07:31
1/5 levis56 válasza:
Már annyian foglalkoznak ilyen alapszintű dolgokkal,hogy nem sok esélyed van képesítés nélkül ebből élni,és nem is etikus,te sem szeretnéd ha a saját szakmádban mások kontárkodnának és a megélhetésed veszélyeztetnék.
2/5 anonim válasza:
Feladhatsz hirdetést a helyi újságban (természetesen nem ingyen)/interneten. Sok ember van, aki nem tudja újrarakni a gépét. De persze a komplikációkra fel kell készülni. Például nincs meg a driver CD...
3/5 anonim válasza:
Hát ez semmi,sztm csak kiröhögnek...mellesleg hány éves vagy 14?
4/5 A kérdező kommentje:
igen, szóval csak hirdesek drivereket meg netről tudok leszedni akkor meg próbálom
2013. nov. 12. 08:37
5/5 anonim válasza:
Hamarosan jön a karácsony, lehet a szülőket nyüstölni. xĐ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!