Egy 275W-os leégett tápegységet mennyi pénz lehet kb megjavítani?
Figyelt kérdés
Ugyanis 2 gépem van, egyik ugyanolyan mint a másik, csak alkatrésznek van a másik, de ki szerettem volna próbálni működik e, bekapcsolt, de én hülye kíváncsi voltam mi lesz ha hátul a tápon a piros kapcsolót átváltom (lehet változtatni a feszültséget 230-ról kissebbre ) és miután átkapcsoltam rögtön villant egyet és leállt. Közbe meg tipikus olyan szag lett mint ha valami leégett volna.2013. szept. 21. 23:56
1/6 anonim válasza:
Hülyegyerek.. -.-'
Azzal a bemeneti feszültséget állítod át. Akkor jó, ha Amerikába lennél.
Hova akarsz javítani egy ilyen szart? (ha szerencséd lenne kondenzátort veszel, és beforrasztod aztán jó.)
2/6 anonim válasza:
230-ról menet közben áttenni 110-re, az dicséretes:D
Eleve mit akarnál rajta javítani? Van vay 15 éves táp, ha ilyen kapcsoló van rajta, a mai tápok mind automatikusan váltanak feszültséget, ma már amúgy is 230 voltos standard van mindenütt.
Egy új megbízható FSP 350es táp 7000 Ft, vegyél olyat.
3/6 MaXXeGee válasza:
Ez király!!! :D
De ilyesmit nem javítunk...
4/6 anonim válasza:
Örülj neki, ha ezek után bekapcsol a géped másik táppal! :P
5/6 A kérdező kommentje:
nem értek hozzá annyira:D mostmár igen... de azért javítani kellene mert a házba csak ekkora fér bele
vagy esetleg ennél erősebbet ilyen méretben hol lehet kapni mennyiért?
2013. szept. 22. 00:03
6/6 anonim válasza:
FSP mini ITX táp 300 wattos, akkor vegyél olyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!