Van egy laptopom hogy tudnám kijavítani? (többi lent)
meg csinálták a laptopomat szervízbe 30 ezerért új videó kártyát cseréltek benne. amiről sző van: Acer Aspire 5520G
na szóval meg csinálták de kivettek belőle 1gb ramot lecsérlték a videó kártyát ami 512mb-os NVIDIA GeForce 8400M G-s volt de most ami benne van az csak Acer Aspire 7520 még ez se gond. Na most akkor elkezdem mondani mi a hiba:
- windows 7 server pack 1 van rajta server pack 3 helyett
- a videó kártyára nincs fel telepítve a megfelelő illesztőprogram
- egy normális 3D-s játékot nem bír elvinni (régebben akadás nélkül vitt mindent)
- vissza vittem a laptopot a szervizbe hogy javítsák ki a hibákat mert átvertek.
- erre ők azt mondták hogy nem írták fel mit tudod a laptopom ezért ők nem vállaltak rá garanciát. (pedig azt mondták hogy fél éves garanciát adtak rá)
-a laptopomon rajta van a gyári cimke amin le ír pontosan mindent hogy mi van/volt benne
-SZÓVAL nagyon elvagyok keseredve és nem tudom meg csinálni a laptopot :/ nem tudom hogy kell fel frissíteni az illesztőprogramot (alap frissítést próbáltam de hiába mert azt írja ki hogy már a legujjabb verzió van rajta)
- úgy hogy kérem segítsetek hogy fel tudjam frissíteni a laptopomat vagy legalább csak annyit hogy egy normális 3D-s játékot vigyen pl.: Conter Strike 1.6-ot
"- windows 7 server pack 1 van rajta server pack 3 helyett "
Úgy tudom Windows7-hez egyetlen service packot adtak eddig ki, a server pack nemtudom mi.
" a videó kártyára nincs fel telepítve a megfelelő illesztőprogram "
Töröld le a régit, aztán két kattintás leszedni a gyártó weboldaláról. Nehogymár ezért szervíz kelljen.
"- egy normális 3D-s játékot nem bír elvinni (régebben akadás nélkül vitt mindent) "
Előző pont következménye.
"pedig azt mondták hogy fél éves garanciát adtak rá"
Garanciát papíron adja az ember, nem szóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!