Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Pizzafutár most jön, mennyi...

Pizzafutár most jön, mennyi jattot adjak?

Figyelt kérdés
3440-re.
2013. nov. 13. 12:57
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
46%
Fogadjunk nem is volt pizza! :D
2013. nov. 13. 13:46
 22/37 A kérdező kommentje:
Nyugi csak húzom az idegeket. 3600-at adtam, örült neki a gyerek. Ez csak egy kisváros.. Nem forognak nagy lovetták mint az osztrák határnál vagy Pesten. :)
2013. nov. 13. 14:04
 23/37 anonim ***** válasza:
37%
Az már jó. Valami sz@rabb sör már kijön belőle. :D
2013. nov. 13. 14:08
 24/37 anonim ***** válasza:
21%
a pizzafutárnak sar szőr is jó. ha többet akar menjen el egyetemi docensnek
2013. nov. 13. 14:15
 25/37 anonim ***** válasza:
21%
Vagy árulja a testét.
2013. nov. 13. 14:18
 26/37 anonim ***** válasza:
21%
Az csak akkor megy ha nem patkányfejű. Tényleg! Patkányfejű volt?
2013. nov. 13. 14:35
 27/37 A kérdező kommentje:
Nem volt patkányfejű. Szerény, huszonéves gyereknek tűnt.
2013. nov. 13. 14:51
 28/37 anonim ***** válasza:
23%

Ez a pizzafutár patkányfejű?

[link]

2013. nov. 13. 15:01
 29/37 Linkoln ***** válasza:
48%

Én is pártolom a "ha nincs pénzed borravalóra, ne vegyél pizzát!" hozzászólást.

Tényleg ez a munkája, de hálából szokás adni kis plussz pénzt. Mondjuk nem ő tehet arról hogy jól néz ki a pizza, meg hogy mennyibe került..

Én ha jó kedvem van, jól néz ki, éhes vagyok, és a futár gyors volt, és nem "patkányfejű" 3800-at adnék.

2013. nov. 13. 16:19
 30/37 anonim ***** válasza:
50%

Talán meg kellene szüntetni a jattot úgy, ahogy van!

Legalábbis a pizzafutároknál. Pincér lehet, hogy kinyalja a seggedet, de egy pizzafutár?!? Mégis mi az a PLUSZ, amit ő megtesz értem, hogy normán felül jutalmazzam?!?

Ha nem lenne jatt, a pizzéria többet kellene, hogy fizessen a futárnak. És többet is fizetne, hiszen a munkát el kell végezni. Ha nem lenne jatt, nem fekete pénzek mozognának, a társadalom is jól járna (adók), a futár pedig magasabb táppénzt kapna.. Mindenkinek jobb lenne, ha nem lenne jatt. Ezt kellene megértenie a futároknak is. De egyelőre ők a jattért sírnak, a vásárlóktól várják a helyzetük megoldását, pedig azt a munkaadójuknak kellene megoldani.

A pincér kapHAT jattot. A futár nem. Persze ha a GLS-es srác hajlandó felborítani egy telefonhívásomra a napirendjét, és engem előnyben részesíteni, akkor kap. De ha a pizzafutár annyit csinál, hogy kihozza a pizzát, nem kap.

2013. nov. 13. 17:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!