Pizzafutár most jön, mennyi jattot adjak?
Figyelt kérdés
3440-re.2013. nov. 13. 12:57
11/37 anonim válasza:
6: mert a fizetését úgy állapították meg, hogy beleszámolták a borravalót. Emiatt kevesebbet kap és kipótolja a borravalóból. Így működik minden borravalós szakma.
12/37 anonim válasza:
Én amíg a tacskóba dolgoztam nem is rendeltem pizzát, nemhogy a borravalón gondolkozzak.
13/37 A kérdező kommentje:
Én konkrétan 3500 v. 3600 között gondolkodom.
2013. nov. 13. 13:11
14/37 anonim válasza:
Aki 3500 forintot kiad pizzára, az miért sajnál további 300-at borravalóra? Ezt sose tudom megérteni... Ha olyan helyzetben vagyok, hogy számít a pénz, főzök magamnak, nem pizzát rendelek. Ha meg belefér anyagilag, akkor 300 forint nem vág földhöz, ennyit megér, hogy ne legyek szarrágó. Dolgoztam én is futárként, nem pizza, hanem megrendelt termékek kiszállítása, és tényleg a fizetés része a borravaló, így ezen sose fogok garasoskodni. (Első voltam.)
15/37 anonim válasza:
14-re: 3500 és 3600 között? Jól gondold akkor meg, valamint azt is, hogy a megmaradt 30-40 forintot jól oszd majd be utána. :D
16/37 A kérdező kommentje:
Én sem a tescoban dolgozom, csak tisztában vagyok a fizetésekkel.
500 Forint borravalókkal a napi 30 címmel keresne 15 ezer, az 20 nappal felszorozva 3 kiló.
2013. nov. 13. 13:12
17/37 anonim válasza:
3440-et adnék, annyi az ára, a kiszállítás ingyenes.
18/37 anonim válasza:
5-10 % hangulattól függő. De nem értem azt a korábbi hozzászólót. Ha nem p atkányfejű az a r ohadék akkor kaphat borravalót? Én pl. p atkányfejű vagyok, de nem vagyok r ohadék. Akkor most én se kapnék?
19/37 A kérdező kommentje:
Na végül is nem adtam semennyit. Köszönés nélkül és füstölgő gumikkal hajtott el. :D
2013. nov. 13. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!