Hogyan bírhatnám fizetésre az ügyfelet?
Figyelt kérdés
hobbiból olcsón szoktam joomla oldalakat csinálni saját skinnel persze. Most egy kisvállalkozásnak csinálok. Az elején elmondtam mit lehet, mi kell nekem stb ennyi pénzért. Mondtam, hogy max egy hónapot szánok rá, mert az alatt megvan. Ha megy a szerver és a joomla, fizesse ki a felét.Csináltam egy saját skint, ahogyan akkor kérte, elfogadta, ment élesbe a szerverre. Ekkor nem is úgy fizetett, ahogy megbeszéltük. Az egészet egy és fél hónapig le sem tojta, nem is keresett, amikor max egy hónapot adtam. Utána meg soozatosan belekötött a skinbe, amit anno elfogadott. Aztán egyre több dolgot kifogásolt. Neki az első nap e kellett volna küldenie a tartalmat meg pár képet, de a mai napig nem csinálja meg, ma már csak én keresem, és ha sikerül elérnem, csak a skinbe köt bele. Ha meg nem nyávog, akkor újra akarja csináltatni az egészet. 2 hónapja megy ez és nem tudom hogyan bírjam fizetésre, mert már nem tolerálom a viselkedését. Nem vagyok vállalkozó és csak sumákol...2013. nov. 10. 16:09
11/11 A kérdező kommentje:
utolsó! Ő csak egy ismerősöm ismerőse megbzó, az oldal egy olcsó tárhelyen van. AMugy mindent úgy csináltam, ahogy az utolsó bekezdésben írtál. Mutatram egy demot, az teljesen tetszett neki és egy hónapig le sem tojás után kezdetr belekötni. APróbb változtatások voltak rajta, amiket ő kért, az sem tetszett. Tőlem vár mindent de nem tetszik neki. Amit meg akar nagyobb változást, több idő, több pénz, arra meg húzza a száját. Elejé n pedig mindent tisztáztam korrekten mi lehet, vagy mi nem. sőt, azt momdja, tantsam meg neki hogyan tud benne feltölteni, szerkeszteni....
2013. nov. 10. 22:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!