A pénzéhség vagy a butaság határtalan?
Ma megtudtam hogyan gazdagodhatok meg néhány hét alatt. Illetve én már nem, mert én negatív gondolkodású vagyok. Ezt is megtudtam. Ja, és azt is, hogy én nem fogom semmire sem vinni az életben - ezzel a hozzáállással.
Vállalkozó szellemű polgárainknak és egy teljesen új rendszernek köszönhetően, hamarosan sok-sok milliomossal fog gazdagodni az ország, sok-sok ember megoldást fog találni a pénzügyi problémáira, nem csak a luxusautó tulajdonosok száma fog gombaszerűen növekedni, de hamarosan újabb repülőtereket is kell építeni országszerte a számtalan magánjetek befogadására. Amit természetesen ajándékba kapnak.
Utazás - Internet - Otthoni munka
ezek a varázsszavak. És persze nevek. Nagy nevek. Warren Buffet, Bill Clinton. Az előzőnek állítólag 51 vállalkozása van, többek között 3 network rendszerű. Hogy melyek? Azt már nem tudta az előadó, aki Travel Venture International Express fantasztikus renszerérőláradozott.
Ki nem szeret utazni? Egyszeri 60.000 Forintért kapunk majd egy igazolást (Certificate), amivel 55.000 szálloda közül válogatva eltölthetünk 6 éjszakát egy 5 csillagos szállodába. Igaz - továbbá is nagy nevekkel dobálózva - megtudtam, hiába kérdézném meg a reklámozott Hilton vagy akár a Le Meridian vezetését, hogy elfogadják-e a Travel Venture International Express igazolását, mivel ez még annyira új, hogy Magyarországon még nem ismerik. De nem is ez a lényeg, mert nekem nem ettől lesz jó.
Nekem attól lesz (lenne) jó, ha találok még legalább kettő balekot, aki szintén talál legalább kettő balekot, aki szintén ..... és akik befizetik a 275 Dollárt. És ha csoportban összejön a 15 fő, akkor kapnék 500 Dollárt és átkerülnék egy másik csoportba. Ez a csoport már csak olyanokból áll, akik kaptak 500 Dollárt és ha itt is összejön a 15 fő, akkor - na akkor jön a 10.000 Dollár a legfelsőnek. És ő akkor kiválik, illetve alul újra bekerül, újra és újra kapja néhány hetente a 10.000 Dollárt. Ha sikerül alattam 100 embernek megszereznie a 10.000 Dollárt, akkor választhatok, hogy egy jachtot vagy egy sugárhajtású repülőgépet szeretnék. Persze előtte már megkaptam a luxusautót és a luxusvillát.
A rendszerhez már világszerte 400-500 ezer ember csatlakozott, többek között olyan utazásaikról híres országok, mint India, Nigéria vagy Dél Afrika. A cégnek állítólag Londonban van a székhelye, de utánajárásom szerint nem létezik ilyen cég Angliában és a megadott cím alatt sem található a cég.
Az előadáson rákérdeztem a szerződési feltételekre, de ilyen "nem létezik" és "nem szükséges", "máshol sincs" (!) - tudtam meg. Továbbá a többi résztvevőtől értesültem, hogy ilyen magamfajta negatív emberek miatt, akiket a részletek érdeklik, tart itt ez az ország. Most akkora lelki teher van rajtam, hogy feltehetően a dunába vetem magam. De megvárom a jobb időt, mert ilyen hidegben nem akkora buli.
Érdekes módon a résztvevők kivétel nélkül az MLM világából jöttek, több éves MLM-es múlttal. Csak akkor azt nem értem, hogy miért nem gazdagodtak még meg. De most végre szeretnének meggazdagodni. És nem érdekli őket, hogy a lufi hamarosan eldurran. Hogy tudnak ilyen hozzáállással az ismerősei szemébe nézni? Vagy tényleg meg vannak győződve, hogy ez működik?
A hiszékeny vagy a gondolkodó, óvatos emberek szívták meg az Il Ferrot?
Remélem nem túl sok embert vakítanak el a dollárjelek.
Ez az egész MLM egy zsidó rockefeller-kategóriájú szar szemét kreálmány. Olyan személytelen országokban működik, mint az usa, ahol az ország a rafináltságból és a kihasználtak verejtékéből épült fel. Él egy nagyon találó mondás: (a zsidók) mindent kitaláltak, csak kapálniuk ne kelljen...
Halál az MLM-re!!!
Kedves Hitetlenkedő Kérdező!
Bárcsak akkor tudtam volna erről a lehetőségről,amikor te,de sajnos csak február elején,így most jutottam el a 10 ezer dolláros kifizetésig és ami lényeges,hogy júniusban megyek 1 hétre Egyiptomba!
Ezt a TVI-nak köszönhetem!!
"A sikeresek azok, akik lehetőséget kaptak. És azok, akiknek van erejük és lélekjelenlétük ahhoz, hogy megragadják a kínálkozó lehetőségeket."
Malcolm Gladwell
A válasz megírásának időpontja: tegnap 18:30
nem a TVI-nek köszönheted, hanem a sok szerencsétlennek, akiket direkt vagy indirekt módon átvertél. annak 15x15 embernek, akik kifizették a 275 dollárt és futnak a pénzük után.
Nem lett átverve senki,mivel egy örök klubtagságot váltottak ŐK is,mivel szeretnénk kedvezményesen utazni!
Ajándékként pedig megkapták a 7 nap,6 éjszakás üdülést 3-5* hotelben bárhol,életre szóló kedvezményeket és ha pénzt is szeretnének vele keresni,akkor egy kulcsra kész üzletet...
"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!"
Paulo Coelho
A válasz megírásának időpontja: ma 12:06
te tényleg ennyire naiv vagy? vagy csak győzködöd a szerencsétleneket?
nincs "életre szóló kedvezmény"
súgd már meg, hogy melyik 5 csillagos szálloda fogad el voucher-t a TVI-től? én egyet sem ismerek.
milyen "üzlet"? hol is van a TVI-nek bejegyzett székhelye?
Szeretném végre megadni a választ kétkedő barátunknak, aki mégsem képes utána nézni a székhelynek, pedig baromira érdekelheti a dolog, hiszen ez a favorit ellenérve.
A választ megkapod, egy kérdést azonban feltennék én is és még némi prédikáció is belefér úgy érzem: kérlek ird meg nekünk, "átmosott agyúaknak" milyen MLM-rendszerekben dolgoztál eddig ?
Minden rendszer más, egyre jönnek újabbak, amelyek már figyelembe veszik és kiküszöbölik az eddiek negatívumait, egyre több a tapasztalat, ezért egyre jobban működő rendszerek alakulnak. Sok sikeres üzletember (akiknek nem egy és nem is kettő hagyományos vállalkozása van) az ilyen rendszereknek jósolják a jövőt és jobban is élnek belőle, mint a hagyományos üzleteikből. Hiszen egy átlagfizetésből élő átlagember kizárólag ily módon esélyes a vagyonteremtésre nagyobb befektetés nélkül. (Az előző mondatot gondold át, elemezd kérlek, mert ha ellentétes a véleményed, Veled tényleg valami nagy baj van!) Próbálkozni lehet és kell is, annak valóban nem jön össze, aki nem csinálja, viszont tényleg nem mindegy melyik rendszerbe, milyen javadalmi sturktúrába csöppensz. És éppen ezért próbálkoznak az emberek újra és újra, kipróbálnak többet, lehet hogy az 5-dik jön be. Lottóval is próbálkoznak, meg pókerrel. De az 5-ödik sem jön be. Nyertél már a lottón ? És minden héten mégis beleraknak egy rakás pénzt, pedig esélytelen. Van olyan rendszer, amelyik kifejezetten korrekt és van, amelyikben sajnos újra és újra el kell végezned azt a munkát, amit már egyszer megcsináltál, hogy minden hónapban legalább ugyanazt a pénzt megkapd (megjegyzem így van ez a hagyományos munkában is). Ezekből jön nehezen jövedelem, idővel több pénz pedig alig, ilyenkor váltani érdemes. Nem ilyennel találkoztál véletlenül ? Szerencsére egyre kevesebb van ezekből. ... ja és az amway is, FLP is működik még (közel 20 éve), de honnan is tudnád, hiszen a nevét sem tudtad helyesen leírni. Soha életemben nem volt közöm egyikhez, sem másikhoz, de legalább utána néztem, mert érdekelt, hogy melyikben érdemes "elidőzni". Egyikben sem. Én mindent meghallgatok és erősen szelektálok. Egy olyan pontot találok a pénzügyi részében a cégnek, ami nem tetszik vagy negatív, megy a lecsóba. Momentán pénzügyi tanácsadó vagyok, évekig tanultam és első hallásra lejön, mi a hátulutője egy-egy rendszernek. Képzeld, a TVI-nak nincs. Nem a pénzügyes múlt miatt látom már a bemutató alkalmával a rákfenét, hanem mert ismerem a rendszereket, amelyeket viszont pénzügyi szempontból vizsgálok elsősorban. Hasonlíts össze, hallgass meg néhányat és akkor Te is nyugodt szívvel tudsz véleményt alkotni és rá fogsz jönni az óriási különbségekre.
Csak hogy megnyugodj és tudj aludni, valamint azért, hogy meg ne kérdezd mégegyszer, mert szerintem mindenkit a sírba viszel ezzel: A TVI indiai és angol üzleti-befektetői csoport projektje, amelyek székhelye valóban londoni, ez nem jelenti azonban azt, hogy a TVI-é is Angliában van. Európai régiós központ van Londonban, tudod, mintegy telephely. Nézz körül Indiában és Cipruson, de ne gyere azzal, hogy "ajvé, Ciprus, Offshore meg adóparadicsom," mert el kell hogy mondjam, Gordonkának is volt/van ciprusi székhelyű cége, a Wallis jelenlegi is ott székel és mostmilesz! az OTP Holding Ltd. is ciprusi székhelyű.
Piramisjátékról néhány szóban:
ha nem lett volna az a rosszemlékű piramisjáték (amely azért volt illegális és "a piramisjáték", mert nem volt mögötte termék vagy szolgáltatás), mit mondanál az ilyen rendszerekre ? Milyen szóval, jelzővel illetnéd ? Nem lenne pejoratív értelme és a Te hallószerveidben sem lenne rossz csengése a piramis szónak, ha nem lett volna az a rohadt játék. Tudd meg, hogy minden piramis ! A nagyvállalat legfelül a vezérigazgatóval, alatta a helyettesével, még lejjebb az osztályvezetővel majd a csoportvezetővel, legalul a kishangyákkal. A MOL is piramis, de még az APEH is) Piramisszerűen épülnek fel és így is működnek, egyik jobban, az utóbbi kevésbé (APEH-os vélemény). A kisalkalmazottak mégsem kapnak a vezér után részesedést. Az MLM-ben ez mégis lehetséges ! Szóval, mi a baj a piramissal meg az MLM-mel ? (ismétlem a játék illegális volt, itt a piramisról, mint geometriai ábráról beszélek).
Egyébiránt az is érdekelne, mivel foglalkozol. Hátha van valami jó ötleted ?!
Írd meg kérlek, ha valamelyik állításommal nem értesz egyet.
Mit szeretnél még tudni ?
Ja, és ne nevezz b.f-nak, mert a gyártás során anyu és apu piramisban nyomták, tudod, egymás alatt-felett voltak, mint az MLM-ben és úgy sikerült, hogy iksz kromoszómával rendelkezem, max. h.-p.a lehetek.
... és a "győzködöd a szerencsételeneket" ...
Nem győzködünk senkit, csak jót akarunk nekik, ha látjuk hogy valami működik/működhet. Ez mindenkin egyénileg múlik.
Ez egy lehetőség, amiben mi is látunk fantáziát, előnyöket, elmondjuk, s ha nem élnek vele, utazzanak teljes és ne diszkont áron. Ha nem kell nekik sem a lehetőség, sem a pénz, mással keresünk 2 milliót. Ennyi !
Ha felteszem Neked a kérdést:
szeretnél-e 30-40 %-kal olcsóbban utazni, mit válaszolsz ?
Azt, hogy : NEM, én szívesebben utaznék teljes áron ?
Te nagyon tele lehetsz pénzzel !
Juteszembe, ha figyeltél volna a tájékoztatón, elmondták, el kellett mondják, miből van a tagok jutaléka. Nem az 57 ezer Ft-ból. Ha nem tudod a választ, rossz helyen voltál, reklamálj az emberednél, mert valamit rosszul csinál.
Így történhetett, hogy a felét sem érted és hülyeségeket beszélsz, amiről persze nem Te tehetsz.
Ha nem akarsz pénzt keresni, miért nem használod csak az utazós részét ? Azt is lehet !
A TVI-tagságban semmi kockázat nincs, az a jó benne. Húzz el 1 hétre, mi történhet ? A legrosszabb esetben lesz egy klassz pihenőheted és ha Londonban meg szeretnéd nézni a Buckingham Palace-t és még 50 látványosságot, nem 70 ezer froncsidba kerül, hanem csak 12-be és még a tömegközlekedés is benne van.
Szólj, ha regisztráltál !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!