Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A pénzéhség vagy a butaság...

A pénzéhség vagy a butaság határtalan?

Figyelt kérdés

Ma megtudtam hogyan gazdagodhatok meg néhány hét alatt. Illetve én már nem, mert én negatív gondolkodású vagyok. Ezt is megtudtam. Ja, és azt is, hogy én nem fogom semmire sem vinni az életben - ezzel a hozzáállással.

Vállalkozó szellemű polgárainknak és egy teljesen új rendszernek köszönhetően, hamarosan sok-sok milliomossal fog gazdagodni az ország, sok-sok ember megoldást fog találni a pénzügyi problémáira, nem csak a luxusautó tulajdonosok száma fog gombaszerűen növekedni, de hamarosan újabb repülőtereket is kell építeni országszerte a számtalan magánjetek befogadására. Amit természetesen ajándékba kapnak.

Utazás - Internet - Otthoni munka

ezek a varázsszavak. És persze nevek. Nagy nevek. Warren Buffet, Bill Clinton. Az előzőnek állítólag 51 vállalkozása van, többek között 3 network rendszerű. Hogy melyek? Azt már nem tudta az előadó, aki Travel Venture International Express fantasztikus renszerérőláradozott.

Ki nem szeret utazni? Egyszeri 60.000 Forintért kapunk majd egy igazolást (Certificate), amivel 55.000 szálloda közül válogatva eltölthetünk 6 éjszakát egy 5 csillagos szállodába. Igaz - továbbá is nagy nevekkel dobálózva - megtudtam, hiába kérdézném meg a reklámozott Hilton vagy akár a Le Meridian vezetését, hogy elfogadják-e a Travel Venture International Express igazolását, mivel ez még annyira új, hogy Magyarországon még nem ismerik. De nem is ez a lényeg, mert nekem nem ettől lesz jó.

Nekem attól lesz (lenne) jó, ha találok még legalább kettő balekot, aki szintén talál legalább kettő balekot, aki szintén ..... és akik befizetik a 275 Dollárt. És ha csoportban összejön a 15 fő, akkor kapnék 500 Dollárt és átkerülnék egy másik csoportba. Ez a csoport már csak olyanokból áll, akik kaptak 500 Dollárt és ha itt is összejön a 15 fő, akkor - na akkor jön a 10.000 Dollár a legfelsőnek. És ő akkor kiválik, illetve alul újra bekerül, újra és újra kapja néhány hetente a 10.000 Dollárt. Ha sikerül alattam 100 embernek megszereznie a 10.000 Dollárt, akkor választhatok, hogy egy jachtot vagy egy sugárhajtású repülőgépet szeretnék. Persze előtte már megkaptam a luxusautót és a luxusvillát.

A rendszerhez már világszerte 400-500 ezer ember csatlakozott, többek között olyan utazásaikról híres országok, mint India, Nigéria vagy Dél Afrika. A cégnek állítólag Londonban van a székhelye, de utánajárásom szerint nem létezik ilyen cég Angliában és a megadott cím alatt sem található a cég.

Az előadáson rákérdeztem a szerződési feltételekre, de ilyen "nem létezik" és "nem szükséges", "máshol sincs" (!) - tudtam meg. Továbbá a többi résztvevőtől értesültem, hogy ilyen magamfajta negatív emberek miatt, akiket a részletek érdeklik, tart itt ez az ország. Most akkora lelki teher van rajtam, hogy feltehetően a dunába vetem magam. De megvárom a jobb időt, mert ilyen hidegben nem akkora buli.

Érdekes módon a résztvevők kivétel nélkül az MLM világából jöttek, több éves MLM-es múlttal. Csak akkor azt nem értem, hogy miért nem gazdagodtak még meg. De most végre szeretnének meggazdagodni. És nem érdekli őket, hogy a lufi hamarosan eldurran. Hogy tudnak ilyen hozzáállással az ismerősei szemébe nézni? Vagy tényleg meg vannak győződve, hogy ez működik?

A hiszékeny vagy a gondolkodó, óvatos emberek szívták meg az Il Ferrot?

Remélem nem túl sok embert vakítanak el a dollárjelek.

2009. nov. 17. 03:47
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
81%

Szia

A butaság határtalan. Az embereket olyan szinten lehet befolyásolni, hogy az hihetetlen. Tudják, hogyan kell hatni az emberre az ilyen előadásokon. Annyit tudok erre mondani, meg is érdemlik. Akik ezt csinálják, azok pont a buta és tudatlan emberekből gazdagodtak meg.

2009. nov. 17. 04:43
 2/29 anonim ***** válasza:
77%
Rengeteg ilyen piramisjáték vagy kereseti lehetőség dőlt már be.( Pl.Amwey srb.),de az emberek nem tanulnak a más kárán.Csak egy kis józan ész kellene,hogy rájöjjenek,ez nem működik.
2009. nov. 17. 07:24
 3/29 anonim ***** válasza:
56%

Apu is megszívta az Il Ferroval,pedig nem hiszékeny mindent 5x átgondol.

Szerencsére így is tudja fizetni a kocsit, de volt aki csak ezért merte bevállalni,szegények :(

2009. nov. 17. 10:03
 4/29 anonim ***** válasza:
23%

Gratulálok neked, hogy ma meghallgattad az előadást, és már mindent tudsz erről a rendszerről! Én kb. egy hónapja hallottam róla, és aki elindult, használta a rendszert attól egy rossz szót sem hallottam. Bezzeg akik hozzá sem kezdtek, hozzád hasonlóan azok bölcsek és mindent tudnak róla. Sőt vagdalkoznak, kritizálnak, mert azt nagyon könnyű.

Megjegyzem, hogy a saját webirodában kell megrendelni az utat, és nem a szállodában kell intézkedni. Ha egy utazási irodában kiválasztunk egy utat, akkor sem maguk intézzük el a szállást, hanem az irodára bízuk.

Véleményed szerint azok a cégek, akik TVI mögött állnak, azok engednék a logójukat használni egy csaló bandának, az eltelt 10 hónap után létezne még ez a cég?

Szerintem igenis merjen az ember hinni abban hogy jobban is lehet élni, és nem csak egyes emberek kiváltsága a szinvonalas élet. Ehhez viszont nem lehet átlagosan gondolkodni, kitaposott utakat járni. Nem könnyű ez a munka, igen nehéz elviselni azokat, akik örök életükre rabszolgák akarnak lenni.

És mire megy az ember azzal hogy óvatos? Nyomoroghat, kinlódhat és panaszkodhat és irigykedhet, hogy másoknak jobb mint neki. Aki ezt szeretné, maradjon óvatos!

2009. nov. 17. 14:35
 5/29 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 14:35

milyen logóról beszélsz? a cég nincs bejegyezve a megadott címen. nincs írásbeli infó. nincs hozzáadott érték. az egész egy pilóta játék. szerinted honnan jönnek az állítólagos kifizetések? megsúgom: az új tagok befizetéséből. és ha kifogynak az új tagok, akkor összeomlik az egész.

milyen virtuális irodáról beszélsz? ahol megnézheted, hogy ki regisztrál be alád? ez neked egy iroda? sajnálom, hogy téged is csőbe húztak és ha van egy kis lelkiismereted, akkor az ismerőseidet nem fogod csőbe húzni.

2009. nov. 17. 15:40
 6/29 anonim ***** válasza:
45%
Egy nap alatt mindet tudsz egy cégről! Ehhez tényleg gratulálok, de ugye érzed, hogy ez a kompetencia nem valós. Úgy tünik, hogy te már láttad is a webirodát? Szóval egy nap alatt már sikerült is beregisztrálni? Na de ez nem lehetséges, egy regisztráció napokba kerül, akkor meg miről írsz? Egyszerűen nem értem, miért vagy ennyire ellenséges? Nem vagyok éritett a dologban, de tisztelem más ember törekvését, reményét. Biztos vagyok benne, hogy nem fog ezzel sem foglalkozni mindenki, de aki keresi a megoldást az életére, attól nem szabad elvenni egy lehetőséget sem. Örüljünk annak, hogy vannak akik megoldásokat keresnek az életükre, nem csak sírnak. Abban az esetben, ha konkrét tapasztalata van valakinek egy rendszerrel, igen azt meg kell osztani, de feltételezések alapján véleményt felelőtlenség mondani. Azt megmondani hogy mi meddig fizet, azt előre senki nem tudja. Sőt nem kell messze menni, szerintem van itthon is arra példa, hogy egy-egy cég több ezer embert foglalkoztat, de hó végén csödöt jelent és senki nem kap fizetést. Na akkor ezek után senki ne menjen be dolgozni holnaptól, mert lehet bezár hó végén a cége, és lehet nem fizetik ki a bért? Így nem lehet élni!
2009. nov. 17. 23:13
 7/29 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:13

köszi a gratulációt.

igen, láttam a "webirodát", be lett mutatva. de nem is ez a lényeg.

a lényeg, hogy nincs ilyen cég regisztrálva, a megadott londoni címen nem található. nincs írásos infó. mitől hiteles a rendszer? attól, hogy egy ismerős mesélte?

azt mond meg nekem, hogy milyen hozzáadott érték van? miből lesznek a kifizetések?

ha egy munkahelyen el kezdesz dolgozni, oda nem kell pénzt vinni magaddal.

2009. nov. 18. 19:31
 8/29 anonim ***** válasza:
82%

Tegnap 23:13-nak:

Gondolj már bele egy kicsit:

Elég nehéz találni 15 embert, akik önként és dalolva befizetnek 60ezer forintot. De akiket te szervezel be, azoknak már 15x kell 15 embert találni, az már 225 ember, és 1,35 milliót kéne bekaszálniuk. És akiket a másik körben szerveznek be, akkor nekik csak akkor térül meg, ha találnak fejenként további 15 embert, azaz még 3375 ember kell, hogy minden, a második körben beszállóknak is legyen nyeresége.

A harmadik körben beszállóknak: további 50625 embert kellene találniuk, hogy ne ússzon el a pénzük(úgy értem, hogy senkinek se legyen vesztesége), és ez még csak a 3. kör!!!

Az, hogy a negyedik körben beszállók is labdába rúgjanak 759,375 ember kell, ez már majdnem az ország lakosságának a tizede. És ennyi balek már nincs az országban...

Azért nincsenek bejegyezve, mert futtatják addig a játékot, amíg vannak hiszékenyek, akik még beszervezhetők, de ők már nem tudnak senkit sem beszervezni, és elúszott a befizetett 60ezrük. Arról nem is beszélve, hogy ezek után senki sem fizet semmilyen adót...

2009. nov. 18. 21:17
 9/29 A kérdező kommentje:

A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.

ja, mondjuk elég neked 2 balekot találni, ha azok is találnak kettőt ésígytovább...., de a végeredmény ugyanaz.

az adóra azt mondtak, hogy azt is a cég fizeti :D kérdeztem, hogy mi alapján, közölték, hogy az adott ország (ahova utalnak) adósávja alapján. erre megkérdeztem, hogy akkor mit vonnak le, ha nekem pl. ausztriában van számlám. mondták, hogy az osztrák adó alapján. mondtam, hogy én nem vagyok ausztriában adóköteles. na itt néma csend lett. és persze én vagyok a a pesszimista :D

2009. nov. 18. 22:29
 10/29 anonim ***** válasza:
62%
Ami a webirodában van azt nem fontos neked, de tudod, hogy nincs benne semmi, sőt nem jó semmire. Hogy is van ez? A 15 embert pedig nem értem, ha utána néznél a dolognak tudnád, hogy akár kettő ember elég. Természetesen nem fog mindenki még kettő embert sem hozni, de azok sem veszítenek semmit, hiszen egy üdülési lehetőséget a regisztrációdért igénybe vehetsz, kapsz egy tagságot, amivel kedvezményeket kaphatsz. Van aki csak ezért a tagságárt regisztál. A cégnek nem az az elsődleges célja, hogy itt mindenki gazdag legyen, ő a tagságot szeretné elterjeszteni, aki aktívan közreműködik ebben, annak lesz ebből jövedelme is, aki nem az csak igénybe veszi a tagsággal járó előnyöket. Ez csak most üzlet, hiszen ha már sok tag lesz, akkor a cég miért fizetne? Ő elérte a célját, nagyon sok ember rajta keresztül fog utazni, ebből neki meg lesz a haszna. Az adózás pedig egyszerű, külföldről származó jövedelemként kell az adóbevallásodban szerepeltetni. Lehet neked olyan ember mondta ezt el,aki csak arra ment hogy fizess neki, de ez nem erről szól! Azt az embert el kell felejtened!
2009. nov. 18. 23:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!