Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vaterán a vevő értékel először?

Vaterán a vevő értékel először?

Figyelt kérdés
Vagy ha nem értékelt még a vevő,akkor az eladó értékelheti az adásvételt?
2013. nov. 8. 15:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Egymástól függetlenül működik az értékelés. Tehát tök mindegy, ki értékel először.
2013. nov. 8. 15:34
 2/8 anonim ***** válasza:
bárki értékelhet, ha eladó vagyok, meg szoktam várni a vevő értékelését, ha vevő vagyok, akkor szoktam előre értékelni
2013. nov. 8. 15:35
 3/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!Mentek a zöld kezek!:)
2013. nov. 8. 15:35
 4/8 anonim ***** válasza:

eladóként szerintem ilene megvárni a vevő érékelését mert nem lehet tudni hogy megkapja e a csomagot illetve van a valami baja vele..

vevő értékeljen először..így lenne a jó

2013. nov. 8. 15:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Az eladó miért várjon? Mi köze annak a vevő értékeléséhez, hogy a posta elkeverte-e a csomagot? Ha a vevő fizetett, azzal mindent teljesített. Ha gyorsan fizetett, jó vevő. Miért várja meg az eladó a vevő értékelését? Ha lassan, és még alkudozott, aztán meg utánvéttel végül át sem vette, akkor nem jó vevő.
2013. nov. 8. 20:43
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
és ha a vevő nem kapja meg a csomagot akkor mit értékeljen? ezért kell először a vevőnek értékelni..kicsit fura ha az eladó azt irja hogy sikeres volt az adásvétel a vevő meg azt hogy nem..
2013. nov. 11. 14:19
 7/8 anonim ***** válasza:

Igen, ilyen van. Ha te megkaptad a vevőtől, amire szükséged volt tőle (a pénze), akkor értékelheted.

Az igaz, hogy előre utalással leértékeled sikeresre és pozitívra, majd visszahozza a posta a csomagodat, mert a vevő rossz címet adott meg, a vevő meg odavág egy negatívot.. :) Úgyhogy igazad van, erre nem gondoltam, értékeljen a vevő először...

2013. nov. 11. 14:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Azért jobb ha megvárod a vevő értékelését, mert ha bármi gikszer van és te leértékelted, a vatera nem fogja utólag engedni, hogy sikertelenre módosítsd az értékelést, vagyis kifizeted a jutalékot egy meghiúsult adásvétel után például. Csak akkor tekinthető teljesen lezárultnak az adásvétel, ha a vevő visszajelzett az értékelésével, amíg ez nem történik meg bárhogy alakulhat a dolog.
2013. nov. 11. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!